reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future chcesz kota? Tylko ze on nie jest rozowy ;-D
Chcialam porobic ich wiecej i bys wybrala cos dla Hesi ;-)

a ja chyba mam pomysl na nazwe :-) ale nie powiem jeszcze :-)
katgen mi pomogla :-)
jak zrobie wiecej tych futrzakow to stworze bloga i tam juz bedzie nazwa fotki i wogole :-)

reklama
Hej!!
Larvunia praca wrze widzę:) pluszaki coraz to fajniejsze...
A ja mam dziś kiepską noc za sobą, teściowa pzwoliła mi wczoraj zjeść troszkę zupy żurku że nic mi ani małemu nie będzie no i masz...małego pół nocy brzuszek bolał i jechaliśmy na Bebiku a swoje z piersi wypróżniam i dziś nie dam mu z cyca, może wieczorem nim nie zleci to co z obiadu wczorajszego zostało...nie posłucham już nikogo:( myślałam że jak starsza kobita to wie co mogę a co nie...Dziś już nieco spokojniejszy jest ale szuka cyca wciąż a mnie piersi bolą strasznie straszliwie:(

witam laski

Lavrunia- fajowy ten pluszak

Megi- mi kiedyś położna mówiła, że takie jedzenie krąży w organizmie do dwóch tygodni, że nie od razu się pozbędziesz wszystkiego, a może ten zakwas na niego wpłynął, swoją drogą to ja nawet jak mało co jadłam, uważałam na to co jem i tak ryczały.

Ja wybywam do kościoła, mojej mamy na obiad a potem do mojej chrześniaczki z prezentem, chyba zagram w tego totka bo tyle kasy jest.

ale skwar. moja lezy w bodziakach z dlugim rekawem i tylko w skarpetkach, w wozku. i spi. trochę ją teraz nakryłam kocykiem, ale za chiny nie chciala zasnąć przykryta. gorąca dziewczyna moja ;) heh
dzisiaj rosołek i kaczka nadziewana warzywami....mhmm...

a ja bylam u Katgen tralalalallaa :-)
KATGEN :**** Dzieki za goscine i obiad i mile towarzystwo :tak: ... za krotko, znnowu sie nie nagadalam z Toba :sorry2:
fotki wstawie jak mi mlody zasnie... Misia juz spi.

Nooooo a ja przyjezdzam do domu i u mnie rodzice sa na festynie... wiec Fruciu sie zalapal jeszcze na atrakcje, pojezdzil na samochodzikach itp :tak:
no to milej nocy laski, fotki gdzies za godzine lub dwie wstawie.... buziam

no a my się pochorowali. tzn ja się jeszcze trzymam jako tako, ale mała marudzi, mam nadzieję, ze da rade przetrwac. moze sie wyspi. gorączki nie ma, ale język biały, i nerw wszechobecny. i menzu. juz od wczoraj angina, chodzi i rozsiewa. rano niby bylo lepiej, ale teraz znow gorzej.a jutro musi isc do pracy. samo sie nie zarobi.
katgen larvunia fajnie, ze udalo się spotkac. pogoda jak najbardziej. jutro ma byc tez 25 stopni... i kolejne 2 tygodnie w miarę cieple. najmniej to chyba 16 stopni z tego co kojarze.

ja padam taka jestem wyczerpana. caly dzien cos...

reklama
Hej melduje sie ze jestem w domku od 19
radosc z pieska ogromna haha mloda zrobila wielkie oczy :-D
piesek malusi taka kuleczka narazie grzeczny nie piszczy podroz zniosl super spal sobie na mych kolanach...:-)
mama jest u mnie wraca jutro w nocy
takze zawitam w wolnej chwilki
pozdrawiam !!:-)

Do góry