reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja tez dzisiaj smigalam na dlugi rekaw w bluzce
madzia czestymi goscmi tam jestescie ale jak macie okazje to trzeba korzystac ile sie da:tak::-)
a u mnie od wczoraj nie ma cieplej wody awaria :wściekła/y: mieli dzisiaj naprawic i wielka doopa dalej zimna woda:wściekła/y::wściekła/y:

jedziemy 3 lub 4 raz w sumie
wiesz mamy wykupione karty na caly rok do czerwca jeszcze wiec trzeba korzystac :tak: bo od listopada do marca jest park zamkniety :tak:
a jak mam siedziec w domu albo na placu zabaw to wole sie przejechac dzieciaki sie wyszaleja :tak: i mama tez :-D
a nie mamy daleko bo jakies 45 minut jazdy autem

nie zazdroszcze awari bedziesz grzala wode w garkach do mycia hehe :-D

Dobra spadam mlodego wyciagac z wanny :-) i moze jeszcze spotkam sie z mama na skypie :crazy:

reklama
larvunia tu co jakis czas pekaja rury, nie ma zimy a juz awaria, stare przerdzewiale itp.
nie wymieniaja tego na nowe, milego wieczoru
madzia ja sobie tez nie zazdroszcze braku cieplej wody:-D ja juz grzalam zeby naczynia pomyc:growl:

jest ciepla woda oje oje oje:-D milego wieczoru laseczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lavrunia- jak masz zamrażalnik kupuj szybciej na promocjach mięso, a warzywa pewne zawsze są tanie, jak tam robię jakieś sałatki z dwie, takie proste, jakieś mięsko, pyry, rosół, ciasto, i wsio bez pompy.
Megi- miłego leżakowania.

Ja jadę jutro na Adamka, wrócę dopiero w niedzielę, więc powodzenia Megi. I buziolki dla was laski

Zjem sałatkę i śmigam do wyrka, trzeba rano wstać i ogarnąć chatkę jak teściowa z mamą przyjadą co nie?:) a podobno o 7 rano wyjeżdżają więc u nas będa na 10 pewnie:confused2:
Dobranoc wszystkim

Lavrunia- jak masz zamrażalnik kupuj szybciej na promocjach mięso, a warzywa pewne zawsze są tanie, jak tam robię jakieś sałatki z dwie, takie proste, jakieś mięsko, pyry, rosół, ciasto, i wsio bez pompy.
Megi- miłego leżakowania.

Ja jadę jutro na Adamka, wrócę dopiero w niedzielę, więc powodzenia Megi. I buziolki dla was laski

nie wierze ze mniej niz 200zl zaplacisz za miecho i salatki i ciasto... :eek:;-)

reklama
Do góry