reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

najgorsze ze moja Iza strasznie wymiotuje. i zaraz po podaniu jakies 5 minut wymiotowala. nie podałam jej znowu bo boje sie ze za duzo.
podlożyłam jej z tyłu kocyk i z przodu, zeby była caly czas na boczku, bo boje sie tych wymiotów.
chodze do niej co 5 minut, nei wiem jak zasne, bo boje sie o nia okrutnie.
Dostała na wymioty Debridat, na kaszel Drosetux i na zapalenie jamy ustnej Tantum Verde.

edit: mam dawac 3x dziennie, czylio co 8 godzin czy rano w poludnie i na wieczór??

reklama
Biedna Izulka.Kasia jesli używacie smoka a chyba tak -zdaje mi sie ze widziałam to chociaz na smoka troche nalej zeby w buzce cos tam zostało.
Larvunia sadzasz Marcela na kibelek???Ja to u Was z tym nocnikiem bo ja jeszcze nawet nie zakupiłam a mnie tu tesciowa wnerwia ze juz dawno powinnismy.Kurde to niech przyjedzie i bedzie te kupska wynosic bo mnie strasznie brzydza takie w pamperku sa ok ale zawijasy na dnie nocnika :no::no:to juz nie.Juz kiedys chyba Wam pisałam ze mam traume z dzieciństwa.Miałam 10lat młodszego brata i mama mnie sobie upoatrzyłą na nocniokową.

dobra mlody zasnal

Kasia kurde szkoda malej oby jej szybko przeszlo biedna meczy sie ..ale napewno po lekach bedzie juz lepiej......

Befatka moj skonczyl 2 lata a jeszcze w pampersie chodzi...ja nie sadzam bo mam lenia:-D:-D..kurde zdazy sie nauczyc na ten nocnik...on nie chce siasc na tronie i koniec to co na sile mam sadzac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....Hania miala jakos 2,5 roku jak zaczela na nocniku wiec i teraz tez zdaze nauczyc....

dobra spadam spac do jutra babolce spokojnej nocy!!!:-)

mnie tez wszyscy teraz ganiaja z tym nocnikiem :angry: Ze niby siedze w domu to czas najwyzszy uczuc mlodego robienia potrzeb do nocnika :dry: Oki, moze juz czas, ale mi tez sie nie spieszy do tego... nie boi sie nocnika, bo siada na niego jak go posadze, ale jeszcze NIGDY mi w niego nic nie zrobil. Sadzam go jakos raz w tygodniu na chwilunie doslownie. Narazie mi sie niechce...
wiecie co, moja matka mi wiercila ciagle o tym nocniku ale moj jej dosral textem jednym i odpuscila :sorry2: Kupila nawet u siebie nocnik dla mlodego ale po jednym zdaniu mojego Andrzeja wyniosla nocnik na dzialke na strych ;-) W nosie to mam... moja sprawa. A gadala mi ze juz jej kolezanki z pracy od 5-7 miesiaca ucza dzieci siadac na nocniczek i juz robia tam. NO KU>>WA MAC! male to robi wszedzie, i prawie zawsze... i bezwiednie, ale mnie wkurzala! A ja czytalam kiedys na necie, ze niedobrze sadzac tak male dzieci, ze przyjdzie czas samoistnie i ze dzieci od ok 15 mies trzeba zaczac "przyzwyczajac" do nocnika ale wolac za potrzeba bedzie i tak po 2 roku zycia dopiero.

pewnie ze wygodniej bez pamperchow i taniej... :sorry2: jak mnie najdzie na nauke to dam Wam znac, narazie sporadycznie siada moj na nocnik...

uuuuu.. wypilam wlasnie Tigera... chyba dzis nie zasne :ninja2:

befatka...ehm.. teraz doczytalam... na kibelek odrazu moze zaczne go uczyc...ehm.... kupic musze tylko takia wersje mini deske dla brzdacow :tak:;-)

reklama
Madzia to juz przestałam sie przejmowac.:)

Larvunia
ja tez mysłałam o tej nakładce na deske.Ale poczekam z tym jeszcze kilka miechów.
Heheheh zajebisty profil nieźle usmiałam sie :-D:-D:-D:-D
Dobranoc kobitki

Ostatnia edycja:
Do góry