reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Marzenko ja tego nie przezylam ale cie rozumiem.
moze nie umiem odczuc tego co ty ale wyobrazam sobie przez co przechdozisz kazdego dnia.
ta ysl by nic mu sie nie stalo!
ze to wojna i roznie na nej bywa a ty z dzieckiem jestes sama. ale wierze ze ebdzie dobrze.
wg mnie i wielu innych ludzi polska armia jest tam w ogole nie potrzebna po jaka cholere ich tam ciagaja?
ja tego nigdy nie zrozumiem.. ale niech takie tusk i kaczynski wsadza swioje tylko w samolot poelca do tego afganistanu i sami wsiada w rosomaka i niech\ pojada na patrol kiedy zaczna ich ostrzeliwac.
im rzadzi sie latwo bo ich tylko bezpieczne w domku przy rodzinach niczego nie brakuje. dobrze jest tak rzadzic narodem. niech inni gina, placza itp. a my sie msiejemy i donosimy sukcesy bo pomagamy i jestesmy crazy!
ehhh ale wierze ze wroca te nasze biedne polskie chlopaki cale i zdrowe.

dobry wieczor !!!
my wrocilismy do chalupki po 19...:tak:
bylismy polazic po sklepach i u ciotki niemki nie widzianej 10 lat haa..
teraz szymek spi a my popijamy piffko na balkonie z mamuska...;-)
jutro zabieram ja do centrum na jakies zakupki...

Befatka wspolczuje bolu ty to sie masz...:cool:

marzenka nie stresuj sie tak kochana bedzie dobrze ....mezus wroci niebawem...:tak:

ciacho wspolczuje musialo bolec jak cholera..brr...:rofl2:

Dobra zycze spokojnej nocki buziole ide dalej na balkon % lykac :-D

oto Hesiek czort w kojcu...

DSC01605.jpg

chyba się nie długo wypiszę z kompa,

A marzenka- ja ci współczuję szczerze, ja bym też to strasznie przeżywała,gdybym miałam M na misji, albo kogoś bliskiego.
Future- kojec, czyli zapowiada się, że Hesia będzie wszędzie będzie jej pełno, a taki kojec to dobre rozwiązanie, dziecko siedzi bezpiecznie i się bawi i spać może, i się nie obija o szczebelki, ja kiedyś myślałam dla Olki, ale miejsca nie miałam.

Future oj jaka slodzinka,a kojec dobra sprawa mala jest bezpieczna i masz ja na oku :tak::tak:..

kroma co to ma znaczyc ze wypiszesz sie z kompa?? ja ci dam....

na jakiś czas, będę tylko wieczorkami, nie mam czasu na pogawędki na bieżąco, nie che mi się, jak przez 8 godzin rysowałam jakieś szablony, wizytówki i pierd...lca można dostać, mam nadzieję że do końca tych dziwnych kursów nie zwariuję. Po co ja tam lazłam.

reklama
na jakiś czas, będę tylko wieczorkami, nie mam czasu na pogawędki na bieżąco, nie che mi się, jak przez 8 godzin rysowałam jakieś szablony, wizytówki i pierd...lca można dostać, mam nadzieję że do końca tych dziwnych kursów nie zwariuję. Po co ja tam lazłam.

a no tak spoko...
ile trwa ten kurs?
a dzieci skim masz w tym czasie?

Do góry