reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
haloo nie mam czasu, wpadlam sie tylko przywitac, moze pozniej bede miec wiecej czasu
nom moj chrzesniak i siostrzeniec czyli 2w1 konczy dzisiaj roczek hehe

a palec mam caly zaklajstrowany a i tak sobie kolem od wozka po nim przejechalam:dry::dry::oo:

Cześć

U Nas też pogoda ponura nastawiłam się na pranie ale lipa bo nie mogę wywiesić na dworze :wściekła/y:
Wczoraj Mnie nie było bo cały dzień bez neta byłam :crazy: dziś facet przyszedł bo mąż dzwonił i powiedział co i jak i jak się okazało coś u nich na łączu było nie tak a my myśleliśmy na początku że to u nas coś się zepsuło ale na szczęście nie. . .

Coś się ostatnio nie wysypiam, wczoraj w dzień z młodym spaliśmy On od 13 a Ja od 14 do 16.30 i i tak się nie wyspałam, wieczorem padłam momentalnie ... Cały czas senna chodzę, nie wiem czy to od pogody czy od czego, a dziś coś Mnie brzuch pobolewa no cały czas coś... :eek:

Dziś kuzynka z synkiem ma wpaść w odwiedzinki to i Mi i młodemu szybciej czas zleci, ale nie wiem o której wpadnie bo w sumie już dawno powinna tutaj być :-p

Tutaj widzę urlopy się szykują, Future pozazdrościć wyjazdu nad morze też bym sobie pojechała :tak: ciasteczko to nieźle narobiłaś sobie z tym palcem, uważaj na niego wiem co to znaczy, kiedyś biegłam w wodzie i w pewnej chwili poczułam ból ale nie był aż taki mocny dopiero jak wyszłam na brzeg to ból się nasilił a jak zobaczyłam co się stało to zemdlałam :-p w wodzie był kamień i jak o niego uderzyłam i cały paznokieć Mi odpadł dosłownie na kawałeczku się trzymał, zakleiłam plastrem i później jak zmieniałam plaster to paznokieć odszedł z tym starym plastrem no i po jakimś czasie odrósł taki ładny paznokieć ;-):tak:

Miłego dzionka życzę wszystkim ;-)

mycha milych pogaduchow:-) a ja sie balonow nadmuchalam na impreze :-D girlandy z nich porobilam, mlody cieszyl sie jak ganial za nimi
ale pada, no porazka

witam.

mam dość kompa więc tylko się witam.
ciacho- ty kaleko, zdrowiej :-)
mycha- a kto się wysypia, ja nie wiem co to już porządny sen :-)
Pr- miłej wycieczki, a wy co tam będziecie robić w Krakowie ?
Future- ja mam jechać w sobotę nad morze, ale przy takiej pogodzie to oglądnę M w TV.

reklama
ciasteczko a z czego tu sie cieszyc skoro kolejny zolnierz zginal...wszytsko z moim ok ale to moglbyc kazdy ta mysl jest straszna...
dobrze ze moj wczoraj zjechal z patrolu a nie dzis.a tymbardziej ze moj prawie ze codziennie jezdzi to i moj strach jest wiekszy...kto tego nie przezyl to niewie jak to jest ...........ja marze o tym zeby sie juz skonczyla ta cholerna misja....ale coz wiedzialam co bralam.......

Do góry