reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc wieczornie
ale tu stypa jakas.. malo dziewczyny piszecie cos...
Future stesknilam sie, moze jakis wypad na spacerek czy cuś...
ja dzis gosci mialam znowu ;-) i dzien zlecial... jutro przemeblowanie w pokoju dzieci robimy, cos mi ustawienie mebli nie pasi.
Caly dom spi tylko nie ja... chyba tez sie zaraz poloze...
Future eee-tam ja wole chuste ;-) bardziej Misiulke czuje w tedy jakos nie wiem, moze jakbym miala nosidelko inaczej bym gadala ;-)
ciacho WSPOŁCZUJE! ale musialo bolec....

reklama
no ja chuste niestety schowałam do szafy, mała się w niej wścieka. a w nosidełku sie chichra i obserwuje. a poza tym taka już duza, ze w nosidełku spokojnie może fikać. ja też się stęskniłam, możemy się zobaczyć, bardzo chętnie, ale nie jutro, bo ja jade do gorzowa odebrać kojec dla małej ;) i zawieźć mame, bo jedzie nad morze z dzieciakami na obóz. wiec moze w pt? dogadamy sie.

A co tu takie pustki są? Jak to??? Gdzie jesteście?

Ja dzisiaj ostatni dzień w pracy w tym tygodniu, jutro biorę urlop! :) Mama jeeeeeeedzie :)

Zostają do następnej niedzieli. Ale fajnie;)

katgen pustki pustki ja tez lukam i nikt sie nie odzywaja tez od jutra urlop i potem jeszcze caly tydzien ;] A z pt/sb jade z M do Krakowa. Amelka do brata a Jasiek do moich rodzicow. Chyba 2 raz w zyciu gdzies z nim wyjezdzam;p no dobra 3 bo jeszcze przed slubem bylsimy sami nad morzem ( w sumie to z jego siostra) a teraz bedziemy sami;p

reklama
Hej wszystkim !!
ja dzis wolne sobie zrobilam zeby z matula posiedziec...:-)
za godz smigamy na miasto to zejdzie nam sie pol dnia to czas zleci..
na obiad mama zrobila kopytka to sie podsmazy i zjemy zaraz..:tak:
pogoda sliczna slonko swieci...

Katgen to fajnie ze rodzice przyjada posiedza z izulka troche :-)

Pr milego wypadu wam zycze...!!

no to zycze wam milego pieknego dnia :happy:

Do góry