reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a to fajnie masz;] ja tam w biurze siedze, jak nie przerzucam brudnych kartonow haha
Ostatnia edycja:
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
juz sie poprawilam;p
C
ciasteczko
Gość
zrobilam zakupy i wiecej nie wychodze, nie da sie w taka pogode
herbate kawe sobie robicie hehe, ja wlasnie coffee sobie zrobilam i zielona mi sie zaparza:-)
herbate kawe sobie robicie hehe, ja wlasnie coffee sobie zrobilam i zielona mi sie zaparza:-)
kroma
Fanka BB :)
cześć, ale spać się chce, młody się wiercił pół nocy, w każdym końcu łóżka był tylko nie na poduszce, ciągle jęczał, bo się walił głową o szczebelki. Wypiłam kawę ale nic nie pomogło.
No ja też mam cztery ściany i nic poza dzieciakami, a też by się chciało gdzieś popracować, kiedyś jak robiłam na hali to miałam same ogry, aż się nie chciało patrzeć, w Anglii to nie ma towaru.
A my mamy jak na razie nadpłatę. Zobaczymy co z wodą
No ja też mam cztery ściany i nic poza dzieciakami, a też by się chciało gdzieś popracować, kiedyś jak robiłam na hali to miałam same ogry, aż się nie chciało patrzeć, w Anglii to nie ma towaru.
A my mamy jak na razie nadpłatę. Zobaczymy co z wodą
C
ciasteczko
Gość
ciekawe ile my bedzemy miec nadplaty, ale to sie dowiem w sierpniu chyba dopiero
pogoda typowo barowa
pogoda typowo barowa
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
No a ja jednak jutro w nocy będę miała męża o 5.30 ich czasu wylatują jutro do Pl, może do północy będzie w domu. Jutro czeka mnie nawał pracy, sprzątanie gotowanie....chciałam mojemu torta zamówić na powitanie ale już za późno.
C
ciasteczko
Gość
megi ale super, ciesze sie bardzo ze bedziecie znowu razem:-)
reklama
Podziel się: