reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja siedzę w biurze handlowym.

No i rzeczywiście dzisiaj póki co to mi sie nudzi

Larvunia co do weekendu to mamy juz pare planów....:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
zrobilam zakupy i wiecej nie wychodze, nie da sie w taka pogode
herbate kawe sobie robicie hehe, ja wlasnie coffee sobie zrobilam i zielona mi sie zaparza:-)

cześć, ale spać się chce, młody się wiercił pół nocy, w każdym końcu łóżka był tylko nie na poduszce, ciągle jęczał, bo się walił głową o szczebelki. Wypiłam kawę ale nic nie pomogło.

No ja też mam cztery ściany i nic poza dzieciakami, a też by się chciało gdzieś popracować, kiedyś jak robiłam na hali to miałam same ogry, aż się nie chciało patrzeć, w Anglii to nie ma towaru.

A my mamy jak na razie nadpłatę. Zobaczymy co z wodą :)

No a ja jednak jutro w nocy będę miała męża:) o 5.30 ich czasu wylatują jutro do Pl, może do północy będzie w domu. Jutro czeka mnie nawał pracy, sprzątanie gotowanie....chciałam mojemu torta zamówić na powitanie ale już za późno.

reklama
ciasteczko- angielska chyba, a w sumie barowa może być jak ktoś lubi sobie popiwkować ;-):-)

Megi- no to jeden dzień was tylko dzieli, będzie się działo :-)

Do góry