Daffi podaje Delicol od 3,5 tyg jakos... w kazdym razie to 3 buteleczka jaka juz mam, starcza na ok tydzien czasem krocej.
Z Fruciem stosowalam tez infacol, ponoc delicol jest lepszy, nie znam sie....
Na poczatku myslalam ze to kolki wlasnie.... ale z doktorka stwierdzialam ze to na kupke. Za rzadki stolec oddaje i jelita nie pra bo "mysla" ze nie ma kupki a w jelitkach sie zbiera coraz wiecej.... z tad bole - niby.
Ale kurde dzis np przed kapiela zrobila sliczna kupke (rzadkawa taka koloru musztardy - sorki za szczegoly) i co... nadal sie wygina mi i prezy i steka :-(
no i dzieki za linki, jak jutro nie znajde w aptece w g-wie to bede na necie zamawiac....
edit:
juzmnie rece od masarzu bola... masuje i masuje ja...
ale chyba zasnela... chyba...
Z Fruciem stosowalam tez infacol, ponoc delicol jest lepszy, nie znam sie....
Na poczatku myslalam ze to kolki wlasnie.... ale z doktorka stwierdzialam ze to na kupke. Za rzadki stolec oddaje i jelita nie pra bo "mysla" ze nie ma kupki a w jelitkach sie zbiera coraz wiecej.... z tad bole - niby.
Ale kurde dzis np przed kapiela zrobila sliczna kupke (rzadkawa taka koloru musztardy - sorki za szczegoly) i co... nadal sie wygina mi i prezy i steka :-(
no i dzieki za linki, jak jutro nie znajde w aptece w g-wie to bede na necie zamawiac....
edit:
juzmnie rece od masarzu bola... masuje i masuje ja...
ale chyba zasnela... chyba...
Ostatnia edycja: