reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Wlasnie wrociłam ze spotkania było BOOOOOOSSSSSKKKOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

A moja Izka, też z 2.10.2008r.:)

Katgen o kurcze, to mamy rówieśników w 100% :) Jeszczemoże godzina sie zgadza ;-) wstaw sówaczki jakieś :-)

To co porabiałyście na spotkanku? Zaraz reszta pewnie sie pojawi, czekam na fotki

Musze wstawic suwaczki ale to moze w poniedziałek, bo jutro na komunie wiec caly dzien nie bedzie nas w domku.
A na spotkaniu gadalysmy i gadąłysmy, jadłysmy kiełbasy i mięsko z grilla;)
A potem:) Same niespodzianki!
Larvunia Biedna nie mogła odpalic autka :oo: no ale wszystko dobrze sie skończylo
Beti bedzie miala chyba z milion fotek i to na nią czekamy;)
Papa ja uciekam do Izulki

hejo hej:-)

było mega super!!!!:-):-):-):-)
ja już też doma,posprzątaliśmy, poszliśmy jeszcze na pomost i do domku:-)
zaraz ściągne fotki:-):-)

witam:-Dwlasnie nakarmilam dawidka,wypil cala butle.nadrabia zaleglosci:-D
spotkanie uwazam za udane:-Dfajnie bylo:-Ddomyslam sie ze jak bysmy byly same bez dzieci to juz na maksa bylaby imprezka:szok::-D
larvunia dojechalas juz do domku?
beti ja poprosze o zdjecia na wp:-D
katgen a ty wogule bywasz w sw?jak tam to wpadaj do mnie na spacerek z maluszkami:-)jak masz gg to podaj lub dane na nk:-)

dobra ja tez juz jestem,myslalam ze bede pierwsza hehe

bylo superrr.....musimy to powtorzyc...:tak::tak:

larvunia dojechalas jak maz dal popalic???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Beti dawaj foty....:tak::tak::tak:dzieki za pomoc w sprzataniu :tak:

Katgen mam twoj talerz :tak::tak: i kubek :tak::tak:o ile to twoje...

beti larvunia do mnie pisala czy juz w domku jestesmy czy dalej sie bawimy
jak mozesz to wez jej napisz smska bo ja mam problem z wyslaniem i nie moge cos wyslac...wrr...:wściekła/y::wściekła/y: cos mi komorka szwankuje...jak mozesz to daj jej znac oki??

zdjecia super
ale smiesznie wyszlam :-D:-D

mezus wlasnie poszedl oddac kluczyki i wypic browar z koleszka :tak::tak:w podziece :tak:

reklama
Do góry