reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej
melduje ze zyje ;-)
wlasnie sie szykujemy...
ja juz tu nie zajrze...
czekajcie na mnie!!! :-D
to do pozniej! paaaaaaaa

:-)hehe fajnie ze katgen jedzie :-)bedzie nas wiecej i fajnie.
ja tez myslalam zeby wziac wozek ale do naszego auta sie nie zmiesci wozek i fotelik,no i tak se pomyslalam ze wezme lezaczek bo wfoteliku to dawidek sie zameczy nie lubi jak mu ciasno.
dobra ide sie szykowac:-)

Kat no i taka decyzja mi się podoba:-):-):-)
Ania do zobaczenia:-):-)
Marzenka w leżaczku bedzie mu wygodnie:-)
Madzia jakiś transparent tam wywieś jak już będziesz, co byśmy trafiły od razu pod domek:-):-)

ja biore kawuche dla wszystkich, Ania bierze ketchup, kazda bierze kubek i nie wiem co dalej:-D:-D:-):-)

ja juz sie zegnam ide nas szykowac zaraz....

katgen nic nie bierz tylko to co napisalam
ja wezme tez jakies przekaski dla dzieci kupie paluszki ciastka....

no i co nam wiecej trzeba.....moze jakis napoj niech ktoras kupi??...

dobra wy sie umowcie jak macie sie zabrac ze soba...

ja juz spadam jak cos to dzwoncie pozniej okolo 12 mozecie juz byc :tak::tak:

to do potem papa

ja tez lece juz sie szykowac i posprzatac ekspresowo mieszkanie, nie wiem jak to zrobię;) Ale Izka zasnela wiec mam jakies pół godziny, dobra:)
Do zo ba:)

Tu juz nikogo nie ma jak jak zwykle spóznialska:-D:-D
Bawcie sie dobrze kochaniutkie i pięknej pogody Wam zycze.
Buziaczki

A mała juz troche lepiej nasmarowałm ja na noc mascią vick czy jakos tak klate,plecki i stópki.Tylko pokasływac zaczeła ale to do przewidzenia było bo katar w nocy sciekał jej do gardła.Ale jakos damy rade papap

Madzi torcik apetyczny mniam

Ostatnia edycja:
reklama
Hejak Kobitki

Ależ ja wam zazdroszcze tego spotkania... ja dzisiaj cały dzień w domu... M wziął małego po pracy na spacer a ja robiłam porządki... A teraz mały mi marudzi...

Blond ja mieszkam w samym centrum ale zwiedzam różne parki gorzowskie :-)

Do góry