reklama
beti nie spoko, sprobuje dojechac, ja nie wiem o ktorej z gorzowa wyjade bo z matka mam problemy i nie wiem czy zostawiam jej psa czy nie, jutro jeszcze raz zadzwonie do niej przed wyjazdem....
jakbym sie zgubila bede tarabanic na tel
dobra ide do wyrka...
papapcie..
jakbym sie zgubila bede tarabanic na tel
dobra ide do wyrka...
papapcie..
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Beti nie bedzie mnie niestety ciałem ale za to duchem bede z Wami.
Jak dzisiejsza nocka bedzie jak poprzednia to ja bede zdychac rano.
Jej tak mi szkoda mojego berbecia nos czerwony jak u alkoholiczki oczka zapuchniete az płakc sie chce.
Dobra spadam do niej bo juz biadoli spokojnej nocki wszystkim
Jak dzisiejsza nocka bedzie jak poprzednia to ja bede zdychac rano.
Jej tak mi szkoda mojego berbecia nos czerwony jak u alkoholiczki oczka zapuchniete az płakc sie chce.
Dobra spadam do niej bo juz biadoli spokojnej nocki wszystkim
Dzien dobry slonca :-):-)
ja dzis pierwsza mam juz kawe ze soba mezus pojechal do goscia po torta dla szymcia na jutro
narazie odpukac pogoda ladna,ciekawe ktore przyjada laski hehe...
marzenka juz nie zajrzala to nie wiadomo ....
ja spijam kawuche i bede sie szykowac musze na zakupy leciec bo nie mam jeszcze nawet kielbaski ....
befatka duzo zdroweczka dla corci oby jej szybko przeszlo....
larvunia nie zapomnij wegla zabrac hehe
mam nadzieje ze grila umiecie rozpalac bo ja nigdy tego nie robilam moze jakas rozpalka potrzebna jeszcze co? ...
no nic spadam zajrze jeszcze pozniej tymczasem wstawac spiochy!!!
ja dzis pierwsza mam juz kawe ze soba mezus pojechal do goscia po torta dla szymcia na jutro
narazie odpukac pogoda ladna,ciekawe ktore przyjada laski hehe...
marzenka juz nie zajrzala to nie wiadomo ....
ja spijam kawuche i bede sie szykowac musze na zakupy leciec bo nie mam jeszcze nawet kielbaski ....
befatka duzo zdroweczka dla corci oby jej szybko przeszlo....
larvunia nie zapomnij wegla zabrac hehe
mam nadzieje ze grila umiecie rozpalac bo ja nigdy tego nie robilam moze jakas rozpalka potrzebna jeszcze co? ...
no nic spadam zajrze jeszcze pozniej tymczasem wstawac spiochy!!!
Ostatnia edycja:
marzenka21
Fanka BB :)
witam witam:-)
pogoda chyba ladna widze tylko ze drzewa sie kolysza:-):-)heh
a dawidek ma katar ale za zadne skarby nie moge mu wyciagnac smarkow,chyba tam glebiej sa.
madzia sama wiesz ze facet czasem denerwuje,no tak juz jest,a jak pobedzie sam to moze sobie cos przemysliheh mowil ze do kumpli do jw pojedzie.ale ja sobie tak mysle ze jak go przekonacie to moze zostanie
wczoraj wieczorem was tylko podczytywalam,nie mialam sil juz pisac,zasypialam na siedzaco.ale dzis wcale nie jest lepiej buahh,te nocne wstawanie mnie wykonczy,coz nic innego mi nie pozostaje jak sie przyzwyczaic,tylko w nocy tak ugadalam sie zmoim ze on bedzie wstawal do malego a ja choc troche odespie,ale moj m po ostatnich zajeciach wpracy tych nocnych chodzi obolaly,kosci go bola itd.to dalam mu spokoj,jak nawet glowa ciezko mu ruszyc.ale dzis to moze by sie juz dawidkiem zajal.bo naprawde idzie zwariowac.
wczoraj bylam u gin.ale mialam stracha i niepotrzebnie bo wszytsko ok:-)
wczoraj wlasnie mialam jechac na zakupy nawet pod tesco juz bylismy ale dawidek sie obudzil musialam mu dac butle a potem to juz sie rozpadalo,no i pojechalismy do mamy,nie bylo sensu jak dawidek mi marudzil.
beti tak tak wiem ze zajeta bylaskobieta biznesu
musze jeszcze czmychnac do sklepu bo kielbasek tez nie mam.
madzia napisz mi na kom dokladnie jak tam dojechac ok?
bo niewiem czy zajrze jeszcze przed wyjazdem.a jak bede miala sms to bede mogla czytac i czytac i niezapomne
ok buziaczki
pogoda chyba ladna widze tylko ze drzewa sie kolysza:-):-)heh
a dawidek ma katar ale za zadne skarby nie moge mu wyciagnac smarkow,chyba tam glebiej sa.
madzia sama wiesz ze facet czasem denerwuje,no tak juz jest,a jak pobedzie sam to moze sobie cos przemysliheh mowil ze do kumpli do jw pojedzie.ale ja sobie tak mysle ze jak go przekonacie to moze zostanie
wczoraj wieczorem was tylko podczytywalam,nie mialam sil juz pisac,zasypialam na siedzaco.ale dzis wcale nie jest lepiej buahh,te nocne wstawanie mnie wykonczy,coz nic innego mi nie pozostaje jak sie przyzwyczaic,tylko w nocy tak ugadalam sie zmoim ze on bedzie wstawal do malego a ja choc troche odespie,ale moj m po ostatnich zajeciach wpracy tych nocnych chodzi obolaly,kosci go bola itd.to dalam mu spokoj,jak nawet glowa ciezko mu ruszyc.ale dzis to moze by sie juz dawidkiem zajal.bo naprawde idzie zwariowac.
wczoraj bylam u gin.ale mialam stracha i niepotrzebnie bo wszytsko ok:-)
wczoraj wlasnie mialam jechac na zakupy nawet pod tesco juz bylismy ale dawidek sie obudzil musialam mu dac butle a potem to juz sie rozpadalo,no i pojechalismy do mamy,nie bylo sensu jak dawidek mi marudzil.
beti tak tak wiem ze zajeta bylaskobieta biznesu
musze jeszcze czmychnac do sklepu bo kielbasek tez nie mam.
madzia napisz mi na kom dokladnie jak tam dojechac ok?
bo niewiem czy zajrze jeszcze przed wyjazdem.a jak bede miala sms to bede mogla czytac i czytac i niezapomne
ok buziaczki
marzenka pusc strzalke bo twoj numer mi sie zapodzial
a tam jedz prosto za mcz i pozniej skret w lewo tak jakby do lasu tam wjedz zreszta pisze ze jezioro...
jak juz wjedziesz to prosto i pozniej na lewo znow prosto i beda po lewej stronie 2 domy z bali tam musisz wjechac i 3 domek bialy murowany to nasz
jak cos to dzwon...buzka
a tam jedz prosto za mcz i pozniej skret w lewo tak jakby do lasu tam wjedz zreszta pisze ze jezioro...
jak juz wjedziesz to prosto i pozniej na lewo znow prosto i beda po lewej stronie 2 domy z bali tam musisz wjechac i 3 domek bialy murowany to nasz
jak cos to dzwon...buzka
Ale fajnie ze sie spotykacie....ja niestety bez auta jestem
Ale moze do nastepnego razu bede miała swój hihi
Bawcie sie dobrze!
kurde szkoda ze nie dojedziesz
ale beti jedzie sama moglaby cie zabrac jak chcesz ona mieszka na chopena
reklama
Podziel się: