reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry !!
u nas -8 to w porownaniu do was to lajcik hehe
ja kawe popijam i zupka szczawiowa sie juz gotuje :tak:
mlody ma dzis bal zaprowadzilam go ale stroju nie zalozyl nie i koniec ech:no:
moze uda sie pani go przebrac okaze sie...

reklama
witam się i ja, dzisiaj się wyspałam nawet, młody się o 5 obudził i nie spał z godzinę, śmiał się do lampy, a potem odpłynął.
Witam nową dziewczynę Magdę.
poza tym nie mam dzisiaj weny na pisanie, jakaś zadżumiona jestem, idę poskakać i poczytać. Odezwę się później, Pa laski :)

czesc ;-)

my wczoraj z młodym i chuda byliśmy u alergologa, jakaś dziwna ta alergolog, młodemu przepisała oilatum i zyrtec plus maść sterydową, kazała odstawić emolium, bo ma mocznik w sobie i to potęguje wysypkę u niego, a co do chudej to powiedziała, co ma brać, a nic nie zapisała w książeczce i bądź tu mądry :eek:

ale dziś już zarejestrowałam go do Sulęcina do alergologa, może ta coś pomoże, bo ponoć dobra

na dodatek chuda została dziś w domu, od wczoraj chodzić nie może, zgięta w pół tak ją boli brzuch, boje się, że znowu torbielki na nerkach się oddzywają, a wizyte i usg mamy w marcu

nie poczytałam was jeszcze co tam naskrobałyscie, ale widze,że mrozik i spotkanko na tapecie, u nas rano było -17

Kasik poczekaj z tym domkiem, zapytam o domek z mosiw`u, napewno będzie taniej, już wczoraj wstępnie rozmawiałam z A

coś ja dziś weny nie mam, a na 14 to neurologa z Wiktorem i chudą znowu

no to pomarudziłam

hej hej

My o 6 wstałysmy - 18 jakas masakra.
co do spotkania bardzo chetnie tez mam komunie w maju ale jeszcze nie mam pojecia kiedy.

Zonia dzis tak marudzi ze zwarjowac tylko.

witam się z rana!

Tym co coś załatwiają powodzenia, tym co leniu****ą spokoju;)

Ja dopiero zaczyłam wstać z wyrka! Młoda jeszcze leży i bajeczki ogląda.

Ide kawke machnąć i śniadanko.

A co do spotkania, to ja bym proponowała albo 8 maj albo 15 maj.

ja sie zarazdowiem kiedy komunia...
jesli 15 to wtedy musialabym pisac sie na 8 ze spotkaniem a gdyby 8 mojego nie bylo to moze bylby ktos w stanie mnie podwiezc tam do was na gelbokie i pozniej przyjechac po mnie. postaram sie cos wykombinowac.. bylebym tylko dokladnie wiedziala co i jak.

edit

juz wiem... komunia jest 8 maja czyli termin 15maj jak najbardziej odpowiada. o zmotoryzownaie bede sie starac.

Ostatnia edycja:
reklama
juz wrocilam, jejku powietrze w nosie zamarza:eek:
beti za lekarzami nie trafisz, mam nadzieje ze wkoncu znajdzie sie jakis kompetentny

Do góry