reklama
asienka.k1
Fanka BB :)
asienka
powiedz mi kto w koncu to organizuje? ten fotograf o ktorym byla mowa?? jak tak to widze wielka porazke
no fotograf i spółka czyli oprawa muzyczna (podobno na żywo)
a jak pójdziesz na 16 a Fruciu się spóźni na rozdanie paczuszek?;-)
za co Fruciu się przebiera?
larvunia- ja nawet nie wiedziałam, bo koleżanka szukała to nie znalazła, jedynie laserem usunęła i to tylko pachwiny. Ja bym tam poszła, bo mnie wkurza to ciągłe golenie. Ile to można się gimanstykować. A ona tak dokładnie wszystko? Bo pachwiny to ja sama mogę sobie wydepilować, bo już to robiłam. Ja bym tak chciała po amerykańsku
o amerykańskiej nie słysząłm ale o brazylijskiej jak najbardziej
Jeżyk- ja się kiedyś na studiach sangrią ululałam z dziewczynami i to jedną butelką i jeszcze miałyśmy szampana, heh Asienka nie wiem czy pamiętasz ale ja mam do tej pory te fotki co u Cibie w Gw byłyśmy.
pewnie, że pamietam
Przeslij mi te foty, bo ja ich nawet nie widziałam. Ja do dzisiaj miło wspominam okres kiedy na Staszica mieszkałam:-)
kurczę pani od polskiego a błąd na błędzie . teeraz s88ł8ucham dżemu uwielbiam go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ghb
haha ja zawsze jak widzę Twoja aktywnośc na forum to aż wstydze sie pisac przez swoje błędy
eee rok temu asienka po mikolaju wszyscy zaczeli sie zmywac juz, wiec nie sadze by juz o 16.00 paczki dawali...
przebrany bedzie za kierowce :-) tzn ma stroj z tej bajki o czerwonej wiscigowce (nawet nie znam tytulu) dostalam od tesciowej 12 zl w tesco wiec sie oplacalo ;-) dam mu w reke kierownice i bedzie gicio ;-)
nie bede sie wysliac na 1 czy dwe godziny ;-)
przebrany bedzie za kierowce :-) tzn ma stroj z tej bajki o czerwonej wiscigowce (nawet nie znam tytulu) dostalam od tesciowej 12 zl w tesco wiec sie oplacalo ;-) dam mu w reke kierownice i bedzie gicio ;-)
nie bede sie wysliac na 1 czy dwe godziny ;-)
kroma
asienka- poszukam ich i jak coś to ci wyślę a amerykańska, to pewnie jak ta brazylijska, bo moja koleżanka jest z Atlanty i wszystko sobie wygala, więc się śmieje że amerykańska.
Ja nawet nie wiedziałam, że tu jakaś polonistka jest hehe
Spadam, bo młoda szaleje w wyrku, a i mąż zaraz wraca i trzeba go pożywić Dobranoc Nie pijcie za dużo
Ja nawet nie wiedziałam, że tu jakaś polonistka jest hehe
Spadam, bo młoda szaleje w wyrku, a i mąż zaraz wraca i trzeba go pożywić Dobranoc Nie pijcie za dużo
o kurna ale przezabawna fotka, a jak się wywaliła heh od razu sobie pomyślałam, że ta to ma łyse wszystko
no normalnie zboczek z ciebie ale zgadzam sie ta to ma dobrze heh gola i wesola
asienka.k1
blahahahaha wariatki no
w cale nie ejst gola ma futerko tylko mniejsze
to całkiem odwrotnie niz u babeczek;-)
reklama
Podziel się: