reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello

jezyk dobra jestes :-D:-D nie ma co :tak::tak:
pij pij na zdrowko ja tez popijam ale dopiero jeden kieliszek winka za mna :tak::tak:
takze jeszcze ja widze dobrze :-D

larvunia ale fajnie lezy piesek heh :-D jaki rozkraczony hehe boski...

reklama
o kurna ale przezabawna fotka, a jak się wywaliła heh :) od razu sobie pomyślałam, że ta to ma łyse wszystko :)

asienka
powiedz mi kto w koncu to organizuje? ten fotograf o ktorym byla mowa?? jak tak to widze wielka porazke :sorry2:

no fotograf i spółka czyli oprawa muzyczna (podobno na żywo)
a jak pójdziesz na 16 a Fruciu się spóźni na rozdanie paczuszek?;-)
za co Fruciu się przebiera?

larvunia- ja nawet nie wiedziałam, bo koleżanka szukała to nie znalazła, jedynie laserem usunęła i to tylko pachwiny. Ja bym tam poszła, bo mnie wkurza to ciągłe golenie. Ile to można się gimanstykować. A ona tak dokładnie wszystko? Bo pachwiny to ja sama mogę sobie wydepilować, bo już to robiłam. Ja bym tak chciała po amerykańsku :)

o amerykańskiej nie słysząłm ale o brazylijskiej jak najbardziej

Jeżyk- ja się kiedyś na studiach sangrią ululałam z dziewczynami i to jedną butelką i jeszcze miałyśmy szampana, heh Asienka nie wiem czy pamiętasz ale ja mam do tej pory te fotki co u Cibie w Gw byłyśmy.

pewnie, że pamietam
Przeslij mi te foty, bo ja ich nawet nie widziałam. Ja do dzisiaj miło wspominam okres kiedy na Staszica mieszkałam:-)

kurczę pani od polskiego a błąd na błędzie . teeraz s88ł8ucham dżemu uwielbiam go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ghb

haha ja zawsze jak widzę Twoja aktywnośc na forum to aż wstydze sie pisac przez swoje błędy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

eee rok temu asienka po mikolaju wszyscy zaczeli sie zmywac juz, wiec nie sadze by juz o 16.00 paczki dawali...
przebrany bedzie za kierowce :-) tzn ma stroj z tej bajki o czerwonej wiscigowce (nawet nie znam tytulu) dostalam od tesciowej 12 zl w tesco wiec sie oplacalo ;-) dam mu w reke kierownice i bedzie gicio ;-)
nie bede sie wysliac na 1 czy dwe godziny ;-)

asienka- poszukam ich i jak coś to ci wyślę :) a amerykańska, to pewnie jak ta brazylijska, bo moja koleżanka jest z Atlanty i wszystko sobie wygala, więc się śmieje że amerykańska.

Ja nawet nie wiedziałam, że tu jakaś polonistka jest hehe :)

Spadam, bo młoda szaleje w wyrku, a i mąż zaraz wraca i trzeba go pożywić :) Dobranoc :) Nie pijcie za dużo :)

reklama
hehe dobre usmialam sie z tego futerka :-D:-D

jezyk powiadasz w fanke matalowa :-D:-D...

kroma gut bay :tak:pozywnej nocy z malzem :-):-)

Do góry