reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello

jezyk dobra jestes :-D:-D nie ma co :tak::tak:
pij pij na zdrowko ja tez popijam ale dopiero jeden kieliszek winka za mna :tak::tak:
takze jeszcze ja widze dobrze :-D

larvunia ale fajnie lezy piesek heh :-D jaki rozkraczony hehe boski...

reklama
o kurna ale przezabawna fotka, a jak się wywaliła heh :) od razu sobie pomyślałam, że ta to ma łyse wszystko :)

asienka
powiedz mi kto w koncu to organizuje? ten fotograf o ktorym byla mowa?? jak tak to widze wielka porazke :sorry2:

no fotograf i spółka czyli oprawa muzyczna (podobno na żywo)
a jak pójdziesz na 16 a Fruciu się spóźni na rozdanie paczuszek?;-)
za co Fruciu się przebiera?

larvunia- ja nawet nie wiedziałam, bo koleżanka szukała to nie znalazła, jedynie laserem usunęła i to tylko pachwiny. Ja bym tam poszła, bo mnie wkurza to ciągłe golenie. Ile to można się gimanstykować. A ona tak dokładnie wszystko? Bo pachwiny to ja sama mogę sobie wydepilować, bo już to robiłam. Ja bym tak chciała po amerykańsku :)

o amerykańskiej nie słysząłm ale o brazylijskiej jak najbardziej

Jeżyk- ja się kiedyś na studiach sangrią ululałam z dziewczynami i to jedną butelką i jeszcze miałyśmy szampana, heh Asienka nie wiem czy pamiętasz ale ja mam do tej pory te fotki co u Cibie w Gw byłyśmy.

pewnie, że pamietam
Przeslij mi te foty, bo ja ich nawet nie widziałam. Ja do dzisiaj miło wspominam okres kiedy na Staszica mieszkałam:-)

kurczę pani od polskiego a błąd na błędzie . teeraz s88ł8ucham dżemu uwielbiam go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ghb

haha ja zawsze jak widzę Twoja aktywnośc na forum to aż wstydze sie pisac przez swoje błędy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

eee rok temu asienka po mikolaju wszyscy zaczeli sie zmywac juz, wiec nie sadze by juz o 16.00 paczki dawali...
przebrany bedzie za kierowce :-) tzn ma stroj z tej bajki o czerwonej wiscigowce (nawet nie znam tytulu) dostalam od tesciowej 12 zl w tesco wiec sie oplacalo ;-) dam mu w reke kierownice i bedzie gicio ;-)
nie bede sie wysliac na 1 czy dwe godziny ;-)

asienka- poszukam ich i jak coś to ci wyślę :) a amerykańska, to pewnie jak ta brazylijska, bo moja koleżanka jest z Atlanty i wszystko sobie wygala, więc się śmieje że amerykańska.

Ja nawet nie wiedziałam, że tu jakaś polonistka jest hehe :)

Spadam, bo młoda szaleje w wyrku, a i mąż zaraz wraca i trzeba go pożywić :) Dobranoc :) Nie pijcie za dużo :)

reklama
hehe dobre usmialam sie z tego futerka :-D:-D

jezyk powiadasz w fanke matalowa :-D:-D...

kroma gut bay :tak:pozywnej nocy z malzem :-):-)

Do góry