reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aneteczka to z ciebie niezly kawosz ale moj M to wypija 3-4 dziennie wiec nie tak malo a pozniej sie dziwi ze mu witamin brakuje
milej nocki laseczki ide juz papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No to ja druga:D
ja ledwo co wstalam:D
jeszcze oczy mi sie dobrze nie otworzyly.
Julke marudzila wczoraj strasznie ale nie wiedzialam czemu.. w sumie po poludniu sie to zaczelo.. ciagly placz nic nie moglam zrobic nawet obiadu ugotowac i tak na raty wszystko robilam.. a mloda brzuch bolał!ehhhhh
i jak po kilku wielkich probach wycisnela kupke od razu inne dziecko. Nawet teraz se pieknie bawi az jestem w szoku i humorej jaki dopisuje:)

Ostatnia edycja:
Hej wpadam na moment i ide pakowac torbe..
mlody dzis w domu obudzil sie z goraczka...
frown.gif

ale dostal czopek i narazie zeszlo..
akurat jak mamy jechac dzis ech...
frown.gif

daffi fajna nagroda,cos ci szczescie ostatnio dopisuje w konkursach hehe
a tamte wygrane zabawki juz dostalas??

fajnie ze dzis lepiej z jula :tak::tak:

ide pozniej zajrze ..!!!

No to jeszcze małe wiesci od PR:D

dzis po 16 juz moga wyjsc do domu.
Maly spi i spi jej caly czas:)
No i Amelka juz sie ich doczekac nie moze:)

Madzia wszystkie do mnie doszly tylko chomik z bb jeszcze nie doszedl.

W ogole jak widze moje beldy jakie robie to maskara i wcale szybko nie pisze.. ale tak mam wzrok popsuty ze ja juz malo co widze!

Ostatnia edycja:
O to fajnie ze ania juz do domu idzie:tak:
dosc szybko ich wypuszcza...

daffi jaki chomik??:confused:

hej katgen !!:-)

dobra ide nas pomalu pakowac bo po 13 smigamy
mlody wisi mi na rekach ech...

gdybym nie zajrzala juz to do uslyszenia po niedzieli..

papa:tak::tak:

Madzia a jak Szymon? Przeszła mu gorączka? coś oprócz gorączki mu jest?

PR super, że do domku śmigacie!!!

Future a dla gości Ty się nie wysilaj! Masz odpoczywać!!

Daffi gratuluję wygranej!

Annes gdzie się podziewasz?

reklama
Do góry