reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Pierogi:-p:-p:-p ja też chciałam <płacz>:-D:-D
ale jaja z tymi jajami:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobrze tak się pośmiać no bo jak czasem larvunia coś palnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mam ochotę na piwko jakieś i chipsorki....bomba kaloryczna dobrze że na mnie nie działa:-p;-) chociaż jak bym tak w nałóg wpadła to kto wie?:-D

Ale ten Jaś to wcale głupio nie brzmi wiecie? nawet jak tak się powtarza to podoba mi się Jasiek, Jasiu, Jaś:tak:

reklama
jajowe dziewuchy, i pierogowe brzuchy, przestańcie o zarciu. ja mam ochote na berliso...mhm...
larvunia i katgen - ja tez love jajka. w kazdej postaci. a jak w anglii pilnowalam córci kolezanki Amelka powiedziala, ze chce na sniadanie jaja na betonie ;)
a swoja drogą najbardziej lubie jajka w smietanie, z grzankami.

a jutro pod wieczor goscie, a ja nie wiem co zrobic do jedzenia. zrobie salatke z fetą, i salatke makaron, szynka i sos beszamelowy i ddduuuuuzo czosnku. macie jakies sprawdzone przepisy? cos pysznego i malo czasu zajmującego?
czekam

Ja z sagaforms mam zestaw śniadaniowy z 20 części, dostałam na wesele od znajomych i w życiu bym nie przypuszczała ile to kosztuje , tylko kiedyś przypadkiem w necie zobaczyłam swój kubek i cene 60zł, potem kolejne częśc i aż mi oczy dęba staneły.

Daffi - śliczna filiżanka taka folkowa

future- ja na kolacje dla znajomych robię np zapiekankę makaronową z mięsem mielonym,lasane,zapiekany makaron ze szpinakiem

kochana ja tez bym nie kupila za taka cene, co innego jakby to byla cena np. za 4-6 sztuk to inaczej ale za jedna to porazka
ale super ze wygralas

reklama
Ceny obłedne...ja tez w życiu tyle kasy za ten swój kąplet bym nie dała, bo tam każda część była kupywana osobno

daffi na tej stronei którą podalaś też dużo rzeczy z sagaforms

Ależ mam ochotę na kawkę....piłam dziś tylko jedną:szok:i tak mi brakuje.

Do góry