reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bry
jejku jaka ja noc mialam... z boku na bok sie rzucalam... zasnac nie moglam. Chcialam wejsc na neta, ale sil nie mialam i tak do 2.00 w nocy z boku na bok...

Future nie nie spalam, ale nie mialam sil juz na neta :sorry:

edit:
no dobra, ja juz po kawie, sniadaniu, kapieli... a tu jeszcze nie ma nikogo...
to se ide poprasowac ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Future- fajnie wabi się Twój pies, to na cześć znanej sieciówki z ciuchami???
Odpoczywaj kochana, bo kiedy jak nie teraz, ostatnie chwilę do leniuchowania.

tak, Zara to jeden z naszych ulubionych sklepów, ale imię nadane na cześć naszej koleżanki zahryy, to pakistanka, z któą przyjaźniliśmy się w Anglii.
brzuch mam twardy, siedzę w domu narazie.
aha i dzien dobry wszystkim ;*

Też się witam z rana:) jadę zaraz z moim Ł po laczki bo nie mam w czym po domu chodzić i wdepnę do mojej Andzi na kawkę a po 13 znów podopieczny przyjdzie:) miłego dzionka:)

WItam się i ja

Jej..... pospałam do 9:30, śniadanie i antybiotyk wziełam, teraz kawkę pije. Straszny leniuch ze mnie.
Wczoraj na necie widziałam śliczne przebrania dla małego na karnawał, np. drakule, M nawet się napalił i chciał brać, ale do poniedziłku by nam nie przysłali:-(trochę szkoda, bo Młody by bosko wyglądał. Zostaje mi tylko popatrzyć w naszych sklepach. Na necie np śliczne są przebrania tygryska- takie słodziutkie:tak:no ale neistety muszę to odpuścić, bo za późno się wziełam.
Coś u nas pogoda do duszy, mgła jest:sorry:

czesc spiochy, ja juz mam poprasowane :-) Ale pewnie wieczorem jeszcze jedna ture poproasuje bo sie suszy jeszcze jedna suszarka, ale tu juz malo w porownaniu z tym co mialam ;-)

Future dawaj na GG :laugh2:

No i niestety nie da rady :( musze od poczatku zaczynac :( z tym ze bede miala o wiele lzej bo mam cale 2,5 roku zaliczone.. Dla mnie to troche chore ze nie chca dac mi szansy no ale trudno regulamin regulaminem jego sie nie ominie :(

reklama
Do góry