reklama
madziarena
Mamusia Amelki
Witam 
Ja dzisiaj zalatana od rana bo byłam z małą u lekarza - znowu kaszel, katar i gorączka ... ehs ... Opieki nie wzięłam i siedzę teraz w pracy.
GRATULACJE dla PR !!!!!!!!!!!!!!! Dużżżżżoooo zdrówka dla maluszka ~!
Ja dzisiaj zalatana od rana bo byłam z małą u lekarza - znowu kaszel, katar i gorączka ... ehs ... Opieki nie wzięłam i siedzę teraz w pracy.
GRATULACJE dla PR !!!!!!!!!!!!!!! Dużżżżżoooo zdrówka dla maluszka ~!
aneteczka
Fanka BB :)
czyli wszytko od początku, a oni ewentualnie Ci przepiszą przedmioty, tak???
Wiesz Niuśka, ja pamiętam że u nas na uczelni była podobna sytuacja, dziewczynie tez powiedzieli że powinna zacząć studia od nowa ( to były 5 letnie, a ona zawiesiła na 3 roku) napisała odwołanie do dziekana, a ten jej zaliczył 1,5 roku, czyli wskoczyła na 2 rok, tracą tylko albo aż? rok. Spróbuj jeszcze coś pokąbinować, napisac odwołanie, powołać się na trudną sytuacje, że masz małe dziecko itp. jak dziekan jest w miare przyzwoitym człowiekiem może Ci jakiś rok lub dwa zaliczy.
Wiesz Niuśka, ja pamiętam że u nas na uczelni była podobna sytuacja, dziewczynie tez powiedzieli że powinna zacząć studia od nowa ( to były 5 letnie, a ona zawiesiła na 3 roku) napisała odwołanie do dziekana, a ten jej zaliczył 1,5 roku, czyli wskoczyła na 2 rok, tracą tylko albo aż? rok. Spróbuj jeszcze coś pokąbinować, napisac odwołanie, powołać się na trudną sytuacje, że masz małe dziecko itp. jak dziekan jest w miare przyzwoitym człowiekiem może Ci jakiś rok lub dwa zaliczy.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
niestety licencjata![]()
a na jakiej uczelni?
bo powiem Ci, ze ja robie na Łódzkiej w gorzowie, bo niec innego nie bylo w gorzo (chodzi o mgr), ale szczerze nie polecam. teraz mój mąż się z nimi sądził, bo zrezygnowal ze studiow a oni dalej kazali placic. ale wygral cale szczescie
C
ciasteczko
Gość
hej laseczki
od wczoraj wieczora nie mialam neta- zalamka,
Aniu ogromne gratulacje!!!!!!!!!!
niuska a ty na dziennych bylas czy zaocznych? bo z zaocznymi to roznie bywa chociaz u mnie bylo bez problemow, no ale moje studia nie podlegaly pod resort szkolnictwa
od wczoraj wieczora nie mialam neta- zalamka,
Aniu ogromne gratulacje!!!!!!!!!!
niuska a ty na dziennych bylas czy zaocznych? bo z zaocznymi to roznie bywa chociaz u mnie bylo bez problemow, no ale moje studia nie podlegaly pod resort szkolnictwa
Aneteczka ja rozmawialam z zastepca kierownika instytutu, wiec jakbym miala pisac cokolwiek to wlasnie do niej. On przejrzala w komputerze moja sytuacje no i stwierdzila ze nie moge wrocic. Ja mam 2,5 roku zaliczone nie mialam ani razu warunku czy egzaminu komisyjnego. Na dziekanke za pozno sie zwrocilam i nie mogli mi juz jest dac. Wiec pomyslalam sobie ze jak mnie skresla z listy studentow to sobie wznowie. I rok temu wznowilam, ale zamiast na zaoczne to znowu na dzienne bo kasy nie mialam zeby oplacic zaoczne. I tak nie mialam czasami marty z kim zostawic, to pozniej mi chorowala i tak w kolko no i zawalilam tez to. W regulaminie pisze ze niby mozna przez 5 lat wznowic ale chodzi o to ze tylko raz mozna wrocic a 5 lat mam na podjece tej decyzji. Nie mam pojecia co teraz robic. Moze do rektora PWSZ napisac?? Zeby moze zaliczyli mi te 2 lata i 3 rok normalnie bym zaczela od nowa??
a co do ocen, to jakbym zaczynala faktycznie od nowa to przepisali by mi oceny z indeksu i chodzic bym nie musiala na te zajecia, czyli 2,5 roku placenia im kasy za nic... no chyba ze jakies tam roznice programowe sa to tylko na te przedmioty...
Future ja do gorzowskiego PWSZ chodze, nie do lodzkiego...
a co do ocen, to jakbym zaczynala faktycznie od nowa to przepisali by mi oceny z indeksu i chodzic bym nie musiala na te zajecia, czyli 2,5 roku placenia im kasy za nic... no chyba ze jakies tam roznice programowe sa to tylko na te przedmioty...
Future ja do gorzowskiego PWSZ chodze, nie do lodzkiego...
aneteczka
Fanka BB :)
Wiesz Niuśka ja bym pisała oficjalne odwołanie od decyzji, może to coś da, może nie, ale przynajmniej spróbujesz. Takie na gębę gadanie to wiesz różnie bywa, wiadomo że im na kasie zależy i tyle. Ależ zawaliłaś z tym wznowieniem, tzreba było o dziekankę pisać, ale to już za późno, a szkoda. Trzymam kciuki żebys cos utargowała!
reklama
C
ciasteczko
Gość
a co tu taka cisza?
ja dzisiaj zrobilam pierogi z truskawkami i jagodami, mnia mnia ale jak narazie ani jednego nie zjadlam

ja dzisiaj zrobilam pierogi z truskawkami i jagodami, mnia mnia ale jak narazie ani jednego nie zjadlam
Podziel się: