reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
a jaka praca Cię interesuje? Moze czegoś się dowiem.
hejka
u mnie obiadek prawie gotowy ryz i sosik z kurakiem..
pr to czekamy na wiesci,widze ze sprzatasz w domu co tylko mozesz hehe nie martw sie poradza sobie te pare dni

katgen szkoda :-(..ale nie zalamuj sie jak nie ta to bedzie inna
glowa do gory...
daffi to ci kacperek rozrabiaka sie zrobil hehe
..
niuskaa wspolczuje sytuacji z tesciowka,jak dacie rade to lepiej isc na swoje choc malutkie ale sami i swiety spokoj
larvunia a ty co uciekasz do gw ?? hmm...
future fajnie ze zakupki udane
i ze pozaliczane gratki !! :-):-)
a u nas nic nowego...
w piatek smigamy do pl na 4 dni zalatwic kilka spraw takze wekendzik w pl

no nic ide do kuchni milego dnia laseczki :-):-)
u mnie obiadek prawie gotowy ryz i sosik z kurakiem..
pr to czekamy na wiesci,widze ze sprzatasz w domu co tylko mozesz hehe nie martw sie poradza sobie te pare dni

katgen szkoda :-(..ale nie zalamuj sie jak nie ta to bedzie inna

daffi to ci kacperek rozrabiaka sie zrobil hehe

niuskaa wspolczuje sytuacji z tesciowka,jak dacie rade to lepiej isc na swoje choc malutkie ale sami i swiety spokoj

larvunia a ty co uciekasz do gw ?? hmm...
future fajnie ze zakupki udane

a u nas nic nowego...
w piatek smigamy do pl na 4 dni zalatwic kilka spraw takze wekendzik w pl

no nic ide do kuchni milego dnia laseczki :-):-)
FutureMummy
jak już złozymy mebelki i już bedzieładnie w pokoiku, to zrobie foto i wam wysle 
jak już złozymy mebelki i już bedzieładnie w pokoiku, to zrobie foto i wam wysle![]()
no to pewnie czekamy na fotki !!
aneteczka
Fanka BB :)
Future- a możesz liczyć na pomoc babci??? bo fakt 4 miesięczniaka trudno zostawia się z obcą osobą. Ja wróciłam do pracy jak mały miał 6 miesięcy, ale najpierw przyjechała moja mama, potem tata miał zaległy urlop. Mały poszedł do żłobka jak miał 8 miesięcy ale tylko tydzień chodził, na stałe zaczął chodzić jak miał 10 miesięcy. Pamiętam jak dziś jakie rozterki miałam, jak cieżko było go zostawić, mineło jak młody się dobrze zaklimatyzował i chętnie chodzi.
FutureMummy
moja mama tez jest nauczycielem, wiec albo jakos sobie zgramy plan, ze ona rano z dzieckiem a na pozniej do szkoly, albo na odwrot, to zalezy od planu. pracujemy w tej samej szkole, wiec... mysle, ze nie bedzie trudno, a jesli mi nie przedluza umowy, bede szukać gdzieś indziej. no jest jeszcze opcja, ze moja mama pojdzie na rok zdrowotnego, bo jej sie juz nalezy. ale z drugiej strony to ja bym chciala byc z moim dzieckiem ;/
u nas nie ma złobka, musiałabym wozić do gorzowa, a czy to sens dzieciaka zrywac i wiezc 30km. nie wiem, takl tylko gdybam, jeszcze nie ma dziecka w zasadzie;-) ale czas wszystko obgadac
u nas nie ma złobka, musiałabym wozić do gorzowa, a czy to sens dzieciaka zrywac i wiezc 30km. nie wiem, takl tylko gdybam, jeszcze nie ma dziecka w zasadzie;-) ale czas wszystko obgadac
reklama
Podziel się: