reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka
u mnie obiadek prawie gotowy ryz i sosik z kurakiem..

pr to czekamy na wiesci,widze ze sprzatasz w domu co tylko mozesz hehe nie martw sie poradza sobie te pare dni :tak::tak:

katgen szkoda :-(..ale nie zalamuj sie jak nie ta to bedzie inna :tak:glowa do gory...

daffi to ci kacperek rozrabiaka sie zrobil hehe :-D:tak:..

niuskaa wspolczuje sytuacji z tesciowka,jak dacie rade to lepiej isc na swoje choc malutkie ale sami i swiety spokoj :tak:

larvunia a ty co uciekasz do gw ?? hmm...

future fajnie ze zakupki udane :tak:i ze pozaliczane gratki !! :-):-)

a u nas nic nowego...
w piatek smigamy do pl na 4 dni zalatwic kilka spraw takze wekendzik w pl :tak::tak:

no nic ide do kuchni milego dnia laseczki :-):-)

Future- a możesz liczyć na pomoc babci??? bo fakt 4 miesięczniaka trudno zostawia się z obcą osobą. Ja wróciłam do pracy jak mały miał 6 miesięcy, ale najpierw przyjechała moja mama, potem tata miał zaległy urlop. Mały poszedł do żłobka jak miał 8 miesięcy ale tylko tydzień chodził, na stałe zaczął chodzić jak miał 10 miesięcy. Pamiętam jak dziś jakie rozterki miałam, jak cieżko było go zostawić, mineło jak młody się dobrze zaklimatyzował i chętnie chodzi.

moja mama tez jest nauczycielem, wiec albo jakos sobie zgramy plan, ze ona rano z dzieckiem a na pozniej do szkoly, albo na odwrot, to zalezy od planu. pracujemy w tej samej szkole, wiec... mysle, ze nie bedzie trudno, a jesli mi nie przedluza umowy, bede szukać gdzieś indziej. no jest jeszcze opcja, ze moja mama pojdzie na rok zdrowotnego, bo jej sie juz nalezy. ale z drugiej strony to ja bym chciala byc z moim dzieckiem ;/

u nas nie ma złobka, musiałabym wozić do gorzowa, a czy to sens dzieciaka zrywac i wiezc 30km. nie wiem, takl tylko gdybam, jeszcze nie ma dziecka w zasadzie;-) ale czas wszystko obgadac ;)

Future- to w sumie fajny układ:-)
Osz Ci nauczyciele z tymi wakacjami, feriami, urlopami zdrowotnymi czasami żałuje , że sama na pedagogikę nie poszłam tylko zachciało mi się być inżynierem:-D

reklama
Do góry