reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Pr no wiec julka wczoraj po poludniu czula si elepiej zazela jesc bo goraczki nie miala ale na wieczor znow ja wizelo. spala w miare spokojnie... i dzis rano lobuzuje narazie bezgoraczkowo!
takze mysle ze najgorsze mamy za soba ale od czego to nie iwem.. na pewno nie zeby tak dlugo ale zobaczymy co wynik moczu pokaze.

kochana to jak cie beda hgospitalizowac to juz wrocisz z dzidzia:D:D:
jesli nie zbija cisneinia a bedziesz mila zalecenie CC to ci je pewnie neibawem wykonaja bo robia je w 38 tyg.. tylko zapewne z kilka dni cie poobserwuja czy lezenie i leki pomoga na twoje cisnienie i czy zatrucia ciazowego nie ma.
kochana czekam na wiesci! jestesmy pod stalm kontaktem tel! pisz o kazdej porze dnia i nocy:D

Hej

My dziś u lekarza byliśmy, ja dostałam antybiotyk, a młody jakieś syropki i leki na wzmocnienie, osłuchowo jest czysty, ale w nocy męczy go taki kaszel , że się dusi. Został dziś w domu, bo ja mam L4, teraz poszedł spać. A ja nie pamiętam kiedy byłam taka chora, jak wezmę ibuprom max to jest nawet znośnie, mogę wstać z wyrka i małym się zająć, a jak wczoraj nie wziełam to temp mi podskoczyła do 39,2.

Niuśka- współczuje sytuacji w domu, jeśli dacie radę finansowo to poszukajcie sobie jakiegoś mieszkania, będziesz miała przynajmniej święty spokój.

Larvunia- może przegapiłam i nie doczytałam, ale dlaczego przenosicie się do mieszkania teściów???

Pr- ja na nadciśnienie w ciąży dostałam dopegyt, troche mi to zbiło ciśnienie, ale i tak się wachało i jak szłam rodzić to raz miałam dobre raz złe. Powodzenia i trzymam kciuki za Was.

Lili, Larvunia STO LAT!

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki. trochę mnie nie było, ale Łódź zaliczona.
sprawa w sądzie wygrana (Menżu był pozwany przez uczelnie, że nie płacił im) i umorzona
Ikea zaliczona (komplet dla Helenki jest) jeszcze tylko wykładzina i rozkładamy mebelki :)
tylko droga bardzo mecząca, nie moglam już usiedziec, Brzuch bolał, kopał, wariował, a ja tylko odliczałam godziny. w jedną stronę jechaliśmy 6 h, bo nie autostradą, zeby zaoszczędzić 40 zl (zawsze to więcej można w ikei wydać) ale w drugą stronę, jak godzinę się przebijaliśmy przez Łódź, było już ciemno, to już nam było wsio ryba, chcieilśmy być jak najszybciej w domu, wiec wzieliśmy autostradę (3 bramki po 13 zł wrrrrrr) ale w 3,5h byliśmy w domu.

no ale dziś rano się dowiedziałam, że nasza kolezanka z forum Larvunia mnie opuszcza, i wyprowadza se do gorzo....buuuuuuuu
(ale skoro ma być lepiej...)

PR- czekamy na wiesci.

pozdrawiam was i lece narazie ;*

kasia skad wiesz?????

a ja kurcxze chwilaodpoczynku julka juz spi... jeszcze tylko Kacperka uspic...
ale on pelen zycia:D
no i mam z nim po malu problem zaczyna bic julke!
nie pozwala nic jej dotknac julka sobie chodzi a on ja popycha bije po plecach ciaga ja za ciuchy!!!!

reklama
Do góry