reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Czesc laseczki Bafatka Was czesto podczytuje ale ostatnio albo czasu albo weny brak.Postram sie poprawic moze nie teraz ale po swietach napewno;-).
Wiecie w tym roku to ja w ogóle nie czuje swiat i nie chce mi sie nic robic w sumie wybiera sie do nas kolezanka z facetem ale chyba ich odwołam i namówie Jacola na 1dniowy wypad nad morze.A w niedziele my idziemy do znajomych.Tez mi sie nie chce;-)
Marzenka odpusc sobie solara na conajmniej 4 miechy i unikaj teraz słonca.W Twoim organizmie jest pełno chormonów i mozesz zrobic sobie kuku w postaci ciemnych plam(ja mam kolo lewego oka) które schodza a raczej bledna po długiej i kosztownej kuracji u kosmetyczki.A fryzjer i ciuszki jak najbardziej.A i nie kupuj zadrogich portek bo za 4 miechy beda Ci z tylka zjezdzac.
Madzia ,Larvunia dzieki za pamiec;-)
Beti i ja tez mocno 3mak kciuki
Milej i spokojnej nocki kochane.

dzien doberek wstawac spiochy !!!
ja juz kawusie popijam i pranko mam wstawione :tak::tak:
wstalismy o 7 cos mnie lepek boli..w nocy lalo i grzmialo troszke :wściekła/y::wściekła/y:
pozniej na ryneczek sie wybieramy po jajeczka musze kupic 50 jaj :szok:....ale lepiej zeby zostalo niz braklo.....
Befatka ty nas nie podczytuj tylko pisz nu nu nu....;-)fajnie morze wam sie marzy porob fotki jak pojedziecie :-)
no dobra uciekam zycze mielgo dnia zajrze w wolnej chwili papapa

hej:-)
madzia pisalam z ta dziewczyna dla mnie jest ok i cena tez niczego sobie,pogadam dzis z moim i zobaczymy co dalej.fajnie bybylo miec wozek na swieta:-D
kurde maly nie moze mi zasnac,tylko na rekach usypia.

hej:-)
madzia pisalam z ta dziewczyna dla mnie jest ok i cena tez niczego sobie,pogadam dzis z moim i zobaczymy co dalej.fajnie bybylo miec wozek na swieta:-D
kurde maly nie moze mi zasnac,tylko na rekach usypia.

hej no to fajnie
wozek na miejscu to zawsze mozecie podjechac i zobaczyc jak wyglada na zywo :tak:
bo na fotkach jak nowy.....

fajnie jak by sie udalo moze cos by zjechala z ceny lekko :tak:

malutki uczy sie wymuszac hihi bo wie ze na raczkach mamy spi sie lepiej :-)

a my po zakupkach jajca kupione miesko tez wiec teraz tylko gotowac .....

milego dnia uciekam narazie

no ja wlasnie poprasowalam a w miedzyczasie zrobilam obiadek makaron z piersia z kurczaka w sosie ziolowo smietankowym dodatkowo dodaje kostke cebulki smazonej z knora jest rewelka:-)
dobra ide powalczyc z laktatorem bo mi zaraz cycki wyparuja....

my wlasnie po obiadku :tak:
teraz maly odpoczynek i na spacer idziemy z synkiem i pieskiem :-) No a pozniej brat moj przyjezdza z dziewczyna :-) Wiec odezwe sie dopiero wieczorkiem jak pojada... milego popoludnia kochane !

no a ja wlasnie mialam podrzgac mojemu obiadek a on mi tu dzwoni i mowi ze jeszcze nie wyjechal wiec zajrzalam na bb,moj brzdac jeszcze spi od 12 przy balkonie wietrzy sie hehe,wiec mam chwilke:-Dale pewnie lada chwila sie obudzi:-Dbo juz sie wierci:-):-):-)
kurcze ja co 2,3 godz musze odciagac mleko laktatorem ale podaje mu tez z butelki bo szkoda,a zamrazac to jakos sie boje,moze jakas glupia jestem:-)

a ja mam maly problem z karmieniem piersia,bo maly mnie tak gryzie ze strasznie boli ,wole sciagnac i dac mu z butelki zeby tylko bolu nie czuc,:wściekła/y:,ale najwazniejsze ze mam duzo pokarmu bo mleko mamy najwazniejsze a jaka metoda podam to chyba mniej wazne jest,no niewiem to moje zdanie;-)
jak tylko sie obudzi sprobuje podac mu cyca ale juz sie boje.....

reklama
hej a my wlasnie wrocilismy bo szymek juz chcial do domku az dziwne :tak:
Marzenka to fajnie ze masz pokarm to najwazniejsze tak jak mowisz....a malutki super ci spi tyle godzinek:-):-) nie ma to jak sen na swiezym powietrzu :tak::-):-)

uciekam cosik zjesc i sciagnac pranko z balkonu
:-)

Do góry