reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Czesc laseczki Bafatka Was czesto podczytuje ale ostatnio albo czasu albo weny brak.Postram sie poprawic moze nie teraz ale po swietach napewno;-).
Wiecie w tym roku to ja w ogóle nie czuje swiat i nie chce mi sie nic robic w sumie wybiera sie do nas kolezanka z facetem ale chyba ich odwołam i namówie Jacola na 1dniowy wypad nad morze.A w niedziele my idziemy do znajomych.Tez mi sie nie chce;-)
Marzenka odpusc sobie solara na conajmniej 4 miechy i unikaj teraz słonca.W Twoim organizmie jest pełno chormonów i mozesz zrobic sobie kuku w postaci ciemnych plam(ja mam kolo lewego oka) które schodza a raczej bledna po długiej i kosztownej kuracji u kosmetyczki.A fryzjer i ciuszki jak najbardziej.A i nie kupuj zadrogich portek bo za 4 miechy beda Ci z tylka zjezdzac.
Madzia ,Larvunia dzieki za pamiec;-)
Beti i ja tez mocno 3mak kciuki
Milej i spokojnej nocki kochane.
Wiecie w tym roku to ja w ogóle nie czuje swiat i nie chce mi sie nic robic w sumie wybiera sie do nas kolezanka z facetem ale chyba ich odwołam i namówie Jacola na 1dniowy wypad nad morze.A w niedziele my idziemy do znajomych.Tez mi sie nie chce;-)
Marzenka odpusc sobie solara na conajmniej 4 miechy i unikaj teraz słonca.W Twoim organizmie jest pełno chormonów i mozesz zrobic sobie kuku w postaci ciemnych plam(ja mam kolo lewego oka) które schodza a raczej bledna po długiej i kosztownej kuracji u kosmetyczki.A fryzjer i ciuszki jak najbardziej.A i nie kupuj zadrogich portek bo za 4 miechy beda Ci z tylka zjezdzac.
Madzia ,Larvunia dzieki za pamiec;-)
Beti i ja tez mocno 3mak kciuki
Milej i spokojnej nocki kochane.
dzien doberek wstawac spiochy !!!
ja juz kawusie popijam i pranko mam wstawione
wstalismy o 7 cos mnie lepek boli..w nocy lalo i grzmialo troszke
pozniej na ryneczek sie wybieramy po jajeczka musze kupic 50 jaj ....ale lepiej zeby zostalo niz braklo.....
Befatka ty nas nie podczytuj tylko pisz nu nu nu....;-)fajnie morze wam sie marzy porob fotki jak pojedziecie :-)
no dobra uciekam zycze mielgo dnia zajrze w wolnej chwili papapa
ja juz kawusie popijam i pranko mam wstawione
wstalismy o 7 cos mnie lepek boli..w nocy lalo i grzmialo troszke
pozniej na ryneczek sie wybieramy po jajeczka musze kupic 50 jaj ....ale lepiej zeby zostalo niz braklo.....
Befatka ty nas nie podczytuj tylko pisz nu nu nu....;-)fajnie morze wam sie marzy porob fotki jak pojedziecie :-)
no dobra uciekam zycze mielgo dnia zajrze w wolnej chwili papapa
marzenka21
Fanka BB :)
hej:-)
madzia pisalam z ta dziewczyna dla mnie jest ok i cena tez niczego sobie,pogadam dzis z moim i zobaczymy co dalej.fajnie bybylo miec wozek na swieta
kurde maly nie moze mi zasnac,tylko na rekach usypia.
madzia pisalam z ta dziewczyna dla mnie jest ok i cena tez niczego sobie,pogadam dzis z moim i zobaczymy co dalej.fajnie bybylo miec wozek na swieta
hej:-)
hej no to fajnie
wozek na miejscu to zawsze mozecie podjechac i zobaczyc jak wyglada na zywo
bo na fotkach jak nowy.....
fajnie jak by sie udalo moze cos by zjechala z ceny lekko
malutki uczy sie wymuszac hihi bo wie ze na raczkach mamy spi sie lepiej :-)
a my po zakupkach jajca kupione miesko tez wiec teraz tylko gotowac .....
milego dnia uciekam narazie
marzenka21
no ja wlasnie poprasowalam a w miedzyczasie zrobilam obiadek makaron z piersia z kurczaka w sosie ziolowo smietankowym dodatkowo dodaje kostke cebulki smazonej z knora jest rewelka:-)
dobra ide powalczyc z laktatorem bo mi zaraz cycki wyparuja....
dobra ide powalczyc z laktatorem bo mi zaraz cycki wyparuja....
my wlasnie po obiadku
teraz maly odpoczynek i na spacer idziemy z synkiem i pieskiem :-) No a pozniej brat moj przyjezdza z dziewczyna :-) Wiec odezwe sie dopiero wieczorkiem jak pojada... milego popoludnia kochane !
teraz maly odpoczynek i na spacer idziemy z synkiem i pieskiem :-) No a pozniej brat moj przyjezdza z dziewczyna :-) Wiec odezwe sie dopiero wieczorkiem jak pojada... milego popoludnia kochane !
marzenka21
no a ja wlasnie mialam podrzgac mojemu obiadek a on mi tu dzwoni i mowi ze jeszcze nie wyjechal wiec zajrzalam na bb,moj brzdac jeszcze spi od 12 przy balkonie wietrzy sie hehe,wiec mam chwilkeale pewnie lada chwila sie obudzibo juz sie wierci:-):-):-)
kurcze ja co 2,3 godz musze odciagac mleko laktatorem ale podaje mu tez z butelki bo szkoda,a zamrazac to jakos sie boje,moze jakas glupia jestem:-)
kurcze ja co 2,3 godz musze odciagac mleko laktatorem ale podaje mu tez z butelki bo szkoda,a zamrazac to jakos sie boje,moze jakas glupia jestem:-)
marzenka21
a ja mam maly problem z karmieniem piersia,bo maly mnie tak gryzie ze strasznie boli ,wole sciagnac i dac mu z butelki zeby tylko bolu nie czuc,,ale najwazniejsze ze mam duzo pokarmu bo mleko mamy najwazniejsze a jaka metoda podam to chyba mniej wazne jest,no niewiem to moje zdanie;-)
jak tylko sie obudzi sprobuje podac mu cyca ale juz sie boje.....
jak tylko sie obudzi sprobuje podac mu cyca ale juz sie boje.....
reklama
hej a my wlasnie wrocilismy bo szymek juz chcial do domku az dziwne
Marzenka to fajnie ze masz pokarm to najwazniejsze tak jak mowisz....a malutki super ci spi tyle godzinek:-):-) nie ma to jak sen na swiezym powietrzu :-):-)
uciekam cosik zjesc i sciagnac pranko z balkonu :-)
Marzenka to fajnie ze masz pokarm to najwazniejsze tak jak mowisz....a malutki super ci spi tyle godzinek:-):-) nie ma to jak sen na swiezym powietrzu :-):-)
uciekam cosik zjesc i sciagnac pranko z balkonu :-)
Podziel się: