reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
wiecie co marzy mi sie sesja na solarium choc ze 2 razy i fryzjer:-)
do fryzjera mam w planie isc po swietach bo moj ma caly tydzien wolny to bedzie mogl z malym zostac,a ja se zaszaleje,bo normalnie potrzebuje zmiany zle mi tak......
maja mi zwrocic 240zl z pitu hehe pieniadze za friko i pojde se na zakupy,musze se kupic jakies spodnie i bluzke juz nie pamietam jak to jest latac po sklepach,przez cale 7 miesiecy przechodzila w jednych spodniach,no to teraz mi sie nalezy:-)

no wlasnie niewiem,brat mojego mial kogos zalatwic ale narazie cisza,sam pewnie czasu nie ma,bo swoj biznes otworzyl i pewnie wyszlo mu to z glowy,w koncu idzie lato to i lody ludzie chca kupowac.......:-D

hehe a poki co to jestem formalnie bezdomna:-D:-D:-D:-D
bo nawet nie bylo kiedy mnie zameldowac tu w sw bo z przytocznej sie juz wymeldowalam:-)
no ale mam tu tymczasowe poki co :-)to nie jest tak zle:-)

loda też bym sobie zjadła takiego śmietankowego:-):-):-)
a pewnie , że ci się należy
ja jutro z Chudą do Gorzowa na badania usg więc pewnie teżpo sklepach połazimy,może jaką ładną tunike znajde na zaś:-):-):-)
a drzwi to chyba powinna ta firma ci dalej robić, nie wiem na jakich zasadach tam u Was było

no wlasnie oni sprzedaja ale nie robia w domu,a do lazienki by pasuja tyle ze trezba by bylo ta stare oscierza wykuc co byla by straszna lipa bo lazienka jest wyremontowana i kafelki poslzy by sie je........
a brat mojego ma lody amerykanskie kolo bako wiesz gdzie/

Hello dziolchy !!!
ale sie rozpisalyscie :-D:-D:-D nawet beti wpadla plus jej za to hihi :-D...
ja wlasnie wrocilam zplacu i 2 razy spotkal nas deszczyk ale przeszlo...
kurka siedzialam tam, bite 2 godz i dupsko mnie boli hihi....
teraz ide cos zjesc bo glod sie odzywa :tak::tak:
cos nam befatka sie zawieruszyla chyba zapomniala o nas hehe ;-)
Marzena to rzeczywiscie lipa z tymi drzwiami,ale moze cos wymyslicie bo szkoda kasy :tak:,a lody uwielbiam z automatu u nas na plantach albo kolo marche tez pychotka ale jeszcze zamkniete :-(
BETI TRZYMAM BARDZO MOCNE KCIUKI :tak:
:tak::-)
:-)

Ostatnia edycja:
reklama
te te te..jaki znowu deszcz! tu sloneczka caly czas swiecilo :tak::-) i prosze mi tu nie zapeszac! ;-)
no beti trzymamy trzymamy kciukasy!

..wlasnie a gdzie befatka :rolleyes2:

Do góry