reklama
marzenka21
Fanka BB :)
wiecie co marzy mi sie sesja na solarium choc ze 2 razy i fryzjer:-)
do fryzjera mam w planie isc po swietach bo moj ma caly tydzien wolny to bedzie mogl z malym zostac,a ja se zaszaleje,bo normalnie potrzebuje zmiany zle mi tak......
maja mi zwrocic 240zl z pitu hehe pieniadze za friko i pojde se na zakupy,musze se kupic jakies spodnie i bluzke juz nie pamietam jak to jest latac po sklepach,przez cale 7 miesiecy przechodzila w jednych spodniach,no to teraz mi sie nalezy:-)
do fryzjera mam w planie isc po swietach bo moj ma caly tydzien wolny to bedzie mogl z malym zostac,a ja se zaszaleje,bo normalnie potrzebuje zmiany zle mi tak......
maja mi zwrocic 240zl z pitu hehe pieniadze za friko i pojde se na zakupy,musze se kupic jakies spodnie i bluzke juz nie pamietam jak to jest latac po sklepach,przez cale 7 miesiecy przechodzila w jednych spodniach,no to teraz mi sie nalezy:-)
marzenka21
no wlasnie niewiem,brat mojego mial kogos zalatwic ale narazie cisza,sam pewnie czasu nie ma,bo swoj biznes otworzyl i pewnie wyszlo mu to z glowy,w koncu idzie lato to i lody ludzie chca kupowac.......
marzenka21
hehe a poki co to jestem formalnie bezdomna
bo nawet nie bylo kiedy mnie zameldowac tu w sw bo z przytocznej sie juz wymeldowalam:-)
no ale mam tu tymczasowe poki co :-)to nie jest tak zle:-)
bo nawet nie bylo kiedy mnie zameldowac tu w sw bo z przytocznej sie juz wymeldowalam:-)
no ale mam tu tymczasowe poki co :-)to nie jest tak zle:-)
loda też bym sobie zjadła takiego śmietankowego:-):-):-)
a pewnie , że ci się należy
ja jutro z Chudą do Gorzowa na badania usg więc pewnie teżpo sklepach połazimy,może jaką ładną tunike znajde na zaś:-):-):-)
a drzwi to chyba powinna ta firma ci dalej robić, nie wiem na jakich zasadach tam u Was było
a pewnie , że ci się należy
ja jutro z Chudą do Gorzowa na badania usg więc pewnie teżpo sklepach połazimy,może jaką ładną tunike znajde na zaś:-):-):-)
a drzwi to chyba powinna ta firma ci dalej robić, nie wiem na jakich zasadach tam u Was było
marzenka21
no wlasnie oni sprzedaja ale nie robia w domu,a do lazienki by pasuja tyle ze trezba by bylo ta stare oscierza wykuc co byla by straszna lipa bo lazienka jest wyremontowana i kafelki poslzy by sie je........
a brat mojego ma lody amerykanskie kolo bako wiesz gdzie/
a brat mojego ma lody amerykanskie kolo bako wiesz gdzie/
Hello dziolchy !!!
ale sie rozpisalyscie nawet beti wpadla plus jej za to hihi ...
ja wlasnie wrocilam zplacu i 2 razy spotkal nas deszczyk ale przeszlo...
kurka siedzialam tam, bite 2 godz i dupsko mnie boli hihi....
teraz ide cos zjesc bo glod sie odzywa
cos nam befatka sie zawieruszyla chyba zapomniala o nas hehe ;-)
Marzena to rzeczywiscie lipa z tymi drzwiami,ale moze cos wymyslicie bo szkoda kasy ,a lody uwielbiam z automatu u nas na plantach albo kolo marche tez pychotka ale jeszcze zamkniete :-(
BETI TRZYMAM BARDZO MOCNE KCIUKI :-):-)
ale sie rozpisalyscie nawet beti wpadla plus jej za to hihi ...
ja wlasnie wrocilam zplacu i 2 razy spotkal nas deszczyk ale przeszlo...
kurka siedzialam tam, bite 2 godz i dupsko mnie boli hihi....
teraz ide cos zjesc bo glod sie odzywa
cos nam befatka sie zawieruszyla chyba zapomniala o nas hehe ;-)
Marzena to rzeczywiscie lipa z tymi drzwiami,ale moze cos wymyslicie bo szkoda kasy ,a lody uwielbiam z automatu u nas na plantach albo kolo marche tez pychotka ale jeszcze zamkniete :-(
BETI TRZYMAM BARDZO MOCNE KCIUKI :-):-)
Ostatnia edycja:
Marzenka zobacz znalazlam przez przypadek fajny i chyba nie drogi wozeczek i to ze Swiebodzina
widzialam go na zywo bo spotkalam dzis znajoma i taki kupila fajnie sie prezentuje chyba ze ty chcesz nowy kupic bo ten uzywany ale wyglada jak nowka
TAKO JUMPER GONDOLA SPACERÓWKA OSZCZEDZASZ 300ZŁ (605510412) - Aukcje internetowe Allegro
widzialam go na zywo bo spotkalam dzis znajoma i taki kupila fajnie sie prezentuje chyba ze ty chcesz nowy kupic bo ten uzywany ale wyglada jak nowka
TAKO JUMPER GONDOLA SPACERÓWKA OSZCZEDZASZ 300ZŁ (605510412) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: