reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no widze ze w koncu sie cos tu rozkrecilo
ja to na swieta to tylko salatke robie do mamy,a reszte to nawet niewiem nie mialam czasu myslec o tym hehe
pewnie kupie jakies mieso i mama mi upiecze :-)bigosik to mama juz zrobila :-)dala mojemu na sprobowanie no bo wiadomo ze ja nie moge:-(
ja dzis obiadku to nawet nie robilam,bo po co skoro moj jada w pracy,robie tylko wtedy kiedy tam niedobry jest,wtedy to jestesmy na tel:-)jak cos to sms i robie obiadek:-)
ja dzis taka troche nie w sosie jestem,sama niewiem czemu:confused2:
co do kolek to oby nas to ominelo:-)
ja wlasnie sie tego najbardziej boje bo jak ja widze jak on czasami przez 5min poplacze to sie juz denerwuje i niewiem o co biega i szkoda mi go a co dopiero jak kolka,a ile taka kolka trwa larvunia?
beti to tylko wpada i wypada no popisz z nami troszku:-D

jestem jestem:-) właśnie chińszczyzne zjadłam i zabieram się dalej do pracy:-):-)
w piatek robie testa, trzymajcie kciuki:-)

Marzenka tak patrze na suwaczek, Dawidek już ma 18 dni:-):-):-)
jak będę w Ś-nie to wpadam ucałować naszego szkraba:-):-):-)

hehe ok :-)
no jak ten czas leci:-)a pamietam jak jeszcze z brzuchem chodzilam:-)a teraz mi ten maly szkrab lezy w lezaczku i spi:-) kto by pomyslal ze na swoje urodzinki bede juz mama,no ja jeszcze w tamtym roku bym nie pomyslala do glowy by mi nie przyszlo:-)

kurcze a my nadal niewiemy co z tymi drzwiami co kupilismy,bo wejsc to wejda ale nie da rady zamknac normalnie,w lazience mam nadal te stare po nich a w sypialni mam te nowe wlozone tylko dlatego zeby przymknac jak jest chlod czy cos ze wzgledu na malego,no a te 2 pary stoja oparte o sciane i teraz kropka nad i co dalej z nimi,bo kasa poszla no i co na marne!!!!!kurde ze te framugi tu jakies nie wymiarowe sa...........
a ja bym sobie gdzies na jeziorko wyskoczyla,posiedzialabym na pomoscie ale z malym to nie bardzo,na jeziorko to za daleko,

reklama
Do góry