reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam niedzielnie i zimowo :-) u nas sypie sniezyk...
wstalismy juz o 7....:crazy: mlody szama parowke i ja ide kawe robic sobie...

beti ales ty zabiegana ojoj...

larvunia duzo zdrowka :-)...

Marzenka widze ze wszystko posuwa sie do przodu w mieszkanku super...:-)

zycze udanej niedzieli pa

reklama
:-)hello:-)
ale ja se dzis sniadanko zrobilam:-)
tosty z miesem i pomidorem:-)strasznie mi smakuje:-)
kochane my nawet bysmy na ten weekend sie wprowadzili tam ale ze mojego brat pojechal w gory z rodzina na kilka dni to przeciez mamy nie zostawimy sama na caly pusty dom,bo by po nocach ze strachu nie mogla spac:szok:
magda ja o tej godz to ja jeszcze slodko spalam:-)
ja to se postanowilam ze mojego dziecka nie naucze jesc parowki,bo jak sie dowiedzialam co w nich jest to az strach jesc zwlaszcza ze to puste kalorie,juz wole dac jakas konkretna kielbaske,tylko ciekawe czy bedzie lubial:-)
a moj wczoraj jeszcze te ciuszki dzidziusiowe mi przewiozl i dzis trezba jechac,musze je poukladac i wogule,na cale szczescie dobrze sie dzis czuje:-)
ide po druga herbatke,pyszniutka wyszla:-)

Hello,ja juz prawie mam gotowy obiadek dzis schabowe z piersi kapusta czerwona na slodko i pyrki :-)
pozniej skoczymy na saneczki....

marzenka ja tez mialam nie dawac parowek ale tak wyszlo,kupuje takie lepsze nie byle jakie :tak::tak:

uciekam papa milego dnia

o na saneczki to bym se poszla:-)
tylko ze ja za ciezka:-)
wogule to bym se poszla na jakis spacerek ale nie wolno mi:-(
ide spowrotem do lozeczka,herbatka druga wypita:-)
milego dziona zycze

o witaj kochaniutka:-)
to pewnie se troszke pospalas,nadrobilas zaleglosci,
beti slyszalas cos na temat podwyzek w jw?bo przez ten kryzys to nie wiadomo czego sie spodziewac.............

oj pospałam;-)
i jakiegoś lenia dziś mam:-):-)
jak narazie ryba to nic nie słyszałam, ostatnio tylepracy, że nawet nie ma kiedy iść na ploteczki:-)
za rok o tej porze to już będziesz na saneczkach z Danielkiem śmigać:-):-):-)

no wlasnie:-)
o tym samym pomyslalam:-)
juz chce mojego danielka:-)
no ile mozna czekac:-)
ciekawe kiedy ja urodze:-)mam nadzieje ze 40tyg nie bede musiala czekac:-)
a ja juz w lozeczku leze i w koncu mam laptopa:-)
ale potem po obiadku to pojedziemy do domku:-)
a wnocy jak mnie zgaga wziela:szok:
zauwazylam ze jak jem platki z mlekiem na kolacje to mnie nie meczy w nocy:-Ddziwne ale prawdziwe
a gdzie nasza larvunia?

końcówka zawsze taka, jeszcze troszkę kochana i już będziesz tulić swoje dziecię do siebie:tak::-)
Larvunia ja ja jestem to Ciebie niet:-):-)
a Befatka dała mi żółtą kartkę, a teraz jej nie ma hehe:p :-):-):-)

reklama
a wczoraj to myslalam ze mi maly wyskoczy,pierwszy raz sie tak mocno wiercil ze az dla mnie to dziwne uczucie bylo,kazdego dnia czuje coraz bardziej ze ma malo miejsca,i jak sie wierci to czuje ze konkretny z niego dzidzius bedzie:-)

Do góry