reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a nie wiem jeszcze :-) jak wstane, sie obrobie , nie wiem...
na ok 14,30 musze byc u mojego taty bo bedzie mi [pilnowac mlodego... i na 15.00 mam depilacje paszek (tak wiem AŁŁŁŁAAAA ;-))
mam karnet jakis dostalam dzis od tesciowej niby calodniowy, mlody niby jeszcze za free, ponoc 15 zl taki karnet kosztuje, ale na bank nie wiem. To info od tesciowej ja 2 lata nie bylam na basenie....

o ktorej ci pasuje???

reklama
no nie wiem mi tak najbardziej na 12 pasuje, bo nie chce mi się wstawać wcześnie, zwłaszcza jak mam wolny dzień:-p
dla dzieci jest za free do 5 roku, a nie wydaje mi się żeby karnet taki tani był, bo w sobotę za godz. 12zl zapłaciliśmy, a w tygodniu jest po 10.

madziarena no ja cie rozumiem.
czlowiekowi nie da sie dogodzic i tyle,zobacz ty pracujesz i tesknisz za mala i to jest zrozumiale.ale kurde ja po mimo wszytsko wolalabym pracowac i tesknic za takimi chwilami niz martwic sie co dziecku dam do jedzenia:-:)-:)-:)-:)-:)-(
niestey takie mam czasy,
moze zle mnie zrozumialas,mzoe ja zle napisalam ale piszac ze bedziesz miala dosc tych placow zabaw mialam na mysli to ze dziecko nie da ci usiasc na chwile:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no taka kasa to najwiekszy nasz problem ale najwazniejsze ze jestesmy zdrowi,trzeba pocieszac sie tym ze inni maja gorzej

kurde zapodzialam gdzie swiadectwo pracy i swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej i nie moge zlozyc podania!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

SPoko Marzena :) wiem o co Ci chodziło :) powodzenia w pracy !

Halo:) ja tez bym na basen sobie poszła ale najpierw musze sie pozbyc lokatora... Bo nie bede jej wszystkiego sponsorować... Niech oni kończą ten renomont... A dopiero 2 ściany płytek położyli ja mam już dość ...

reklama
Do góry