reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witamy sie:)
my juz po szczepieniu julka miala dzis 1 wklucie ale bardziej zaplakala niz przy tych co 3 wklucia sa....
jak w gardelko miala jej zagladnac i na zabki to tak wrzeszczala ze az sie zaniosla! maly glupol....
ja myslalam ze nam 1 zabek wyszedl i ze koniec a pani dr dzis powiedziala ze idzie kilka na raz! i to na dole!
tylko nie powiedziala mi jakie!

Marzenka to nie za dobrze z tym oprocentowaniem :no::no: ale tak to z frankiem bywa niestety...

Larvunia a tobie co tam sie kobieto dzieje ze zla jestes?? jak wczoraj poszlas meza gwalcic :-D:-D to dzis powinnas miec wysmienity humor :-D:-D

Daffi biedna julcia ale szybko zapomni o bolu...:tak::tak:a zabki no coz musza wychodzic a ty musisz sie z tym pomeczyc niestety :tak::tak:

a ja ide sie pomalu szykowac bierzemy kocyk i idziemy na plac zabaw na piknik :-D:tak:poki nie ma takiego upalu :tak::tak:

to do zas !!! :-):-)

no madzia ja sie ztym licze,tylko ze przewaznie bylo tak ze jak frank drozal to oprocentowanie malalo i na odwrot,
my tez za niedlugo wychodzimy na spacer do miasta i na plac.no i do fryzjera chce sie zapisac na piatek :)

magdamir ogolnie mam dobry humorek, ale marzenka mi przypomniala o tym kredycie i tez mnie to wkurza... ale ogolnie mam dobry humorek ;-) mezus sie sprawdzil wczoraj heheheehe :-D

daffi oj na raz.. to bedzie ciezko, choc nie koniecznie, alw spolczuje mlodej to boli...:dry: cmok cmok !

hej laseczki :-)
pogoda pikna ale za pewne wyjde dzisiaj tylko z dzieciakami bo moj M tylka z domu nie ruszy bo jest za cieplo:dry:
madzia brawka dla dzieciakow
a co do kretydow to ja sie bardzo ciesze ze nie mamy raz mielismy ale to bylo na krotko i malo bolalo;-):-D

co macie na obiad?? my wczorajsza zupe ogorkowa ale znajc zycie beda chcieli cos jeszcze...tylko co tu zrobic?
wczoraj zrobilamm 30szt pierogow z truskawkami ale dzisiaj juz nie robie:sorry2:

reklama
ale bym sobie takiego pieroga zjadla ;-)
ja robie pieczen mojemu bo sobie zazyczyl panicz... ale z chlebem bedzie jadl, nie chce mi sie ziemniakow dla niego kroic ;-)
a ja z Fruciem bedziemy sie stolowac w tym zoo safari z babcia ;-) dzis mamy wakacje ;-):-)

jej juz skwar sie robi .... w domu tak fajnie chlodno ;-)

daffi no ja mysle :-D;-) rob rob bo jeszcze nic nie widze ;p

Do góry