reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia to udanego wypadu do zoo ale tam jest super:tak:mlody bedzie zachwycony bo tam wesole miasteczko w cenie biletu
2 razy bylismy pewnie bysmy byli wiecej ale za nasza 4 to drogo wychodzi no i juz tam bylismy
wiec chyba ktoregos dnia pojedziemy do poznania do zoo albo do palmiarni

reklama
madziarena jeszcze sie nachodzisz na plac zabaw:-):-):-):-)wszystko przed toba.uwierz mi ze z czasem bedziesz miala tego dosc:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja dzis skladam podanie do biedronki.zla jestem bo frank drozeje a nam podniesli oprocentowanie kredytu,mowie wam masakra.
nie mam wyjscia musze do pracy gonic i nie mam co wybrzydzac:baffled:
madzia no no dzieci byly bardzo grzeczne jak nie twoje dzieci:-D
Ja sobie nie wyobrażam żyć z jednej pensji, masakra, przy tych cenach ...
Zobaczysz Marzena jak pójdziesz do pracy to stęsknisz się za Dawidem i placem zabaw ... wiesz Ty z nim byłaś od początku, cały czas a ja w ciaży pracowałam i już od maja znowu work, a małą widuję popołudniami i mam mało czasu dla niej, trochę mi glupio, ale jak wrócę do domu to obiad, porządki i małą mam na noc żeby nakarmić wykąpać i ululać :)

madziarena no ja cie rozumiem.
czlowiekowi nie da sie dogodzic i tyle,zobacz ty pracujesz i tesknisz za mala i to jest zrozumiale.ale kurde ja po mimo wszytsko wolalabym pracowac i tesknic za takimi chwilami niz martwic sie co dziecku dam do jedzenia:-:)-:)-:)-:)-:)-(
niestey takie mam czasy,
moze zle mnie zrozumialas,mzoe ja zle napisalam ale piszac ze bedziesz miala dosc tych placow zabaw mialam na mysli to ze dziecko nie da ci usiasc na chwile:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no taka kasa to najwiekszy nasz problem ale najwazniejsze ze jestesmy zdrowi,trzeba pocieszac sie tym ze inni maja gorzej

kurde zapodzialam gdzie swiadectwo pracy i swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej i nie moge zlozyc podania!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

madziarena no ja cie rozumiem.
czlowiekowi nie da sie dogodzic i tyle,zobacz ty pracujesz i tesknisz za mala i to jest zrozumiale.ale kurde ja po mimo wszytsko wolalabym pracowac i tesknic za takimi chwilami niz martwic sie co dziecku dam do jedzenia:-:)-:)-:)-:)-:)-(
niestey takie mam czasy,
moze zle mnie zrozumialas,mzoe ja zle napisalam ale piszac ze bedziesz miala dosc tych placow zabaw mialam na mysli to ze dziecko nie da ci usiasc na chwile:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no taka kasa to najwiekszy nasz problem ale najwazniejsze ze jestesmy zdrowi,trzeba pocieszac sie tym ze inni maja gorzej

kurde zapodzialam gdzie swiadectwo pracy i swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej i nie moge zlozyc podania!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

marzenka jak ja cie rozumiem... ja codziennie martwie sie co bedzie z nami jutro!
dajemy sobie ostatni miesiac szansy na znalezienie meiszkania!
jesli nie To Witaj Londyn...

hello
my bylismy jednak w dino parku... zoo safari za drogie :dry:
pod drzewami nawet fajnie bylo, nie czulo sie tego slonca tak, jestem zadowolona mlody tez ;-):tak:
podl i spi... pewnie do rana juz pospi....
a u Was babeczki co tam :-)

aaaa zapomnialam Wam napisac, na reklamacje ma sie niby 5 dni wiec przy okazji zajade do tesco w czwartek i zrobie zadyme.... tesciowa nie raz juz cos reklamowala i nie miala problemow, ciekawe jak bedzie z moimi spodniami....

larvunia w tym parku dinozaurow tez fajnie :tak: zoo safari drogie ale moze kiedys razem ze swoim M pojedziecie na pol dnia:tak:
a masz jakies foty kobito?
w tesco raczej nie robia problemow ze wzrotami badz reklamacjami ale czasem im sie joby naleza

hej

marzenka- miłoszek jeszcze sam nie chodzi, tzn stoi sam, zrobi dwa kroczki i pac na pupę:baffled:za bardzo mu się nie spieszy, a poza tym on z tych starsznie ostrożnych, zawsze musi zbadać teren.

larvunia- fajnie Ci też bym podjechała do jakiegoś zoo, albo parku. Z tym spodenkami to lipa, niestety w tesco często to się zdarza. Często też coś jest niby na promocji a przy kaise normalna cena. Ja ostatnio wziełam ekspres ciśnieniowy do kawy, na stoisku było 299zł- promocja,a przy kasie już 479zł:nerd:więc różnica spora. Podobno dzień wcześneij promocja się skończyła, a on nie zdjeli promocyjnej ceny. Podziękowałam więc, bo różnica duża, a ja nie nastawiona byłam na aż tak duży wydatek.

My w weekend nad morze się wybieramy, musimy w końcu gdzieś się wybrać, a pogodę zapowiadają ładną. M już powiedział , że do pracy w sobote nie idzie, więc luz. Wogóle tak mi się chce wody, plaży i wakacji:tak:i takiego słodkiego lenistwa z drinkiem w ręku.Niestyty na razie trzeba zadowolić się weekendem.

no ciacho przeciez wiadomo ze foty mam :-D:-D:-D
nio kochane ja mam ok 12- 15 km wiec jakby ktoras kiedys byla to ZAPRASZAM przy okazji do siebie na kawe :tak:
aneteczka przyjedz do mnie to razem pojedziemy tam ;-)

aaaaa w czwartek bede w g-wie... idzie ktoras ze mna na basen??

reklama
larvunia- ja bym się przeszła, w czwartek mam urlop więc bedziemy się z małym nudzić. O której ty bys szła na ten basen?

Do góry