reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Daffi mój też jutro ma jechać prawdopodobnie do Słubic bo on dziś miał wolne i tylko kumpel go powiadomił że jutro wszyscy jadą a twój brat nie mówił na ile jedzie??? normalnie załamka, tak nagle postanowili a jutro wyjazd, ktoś mówił coś że na 2 tygodnie ale dokładnie nie wiemy:no::-(

moj brachol kompeltnie nie wie wlasnie! nic mu nie powiedzieli ale jakby na 2 tyg to super....:):):)
bratowa ciagle sama jak nie poligon 40 dni to teraz powodz jeszcze!

reklama
Hej mi wreszcie co interet zaczął chodzić, przyszedł mąż i ustawił coś się pokićkało w kompie No i jednak dziś nie jadą do Słubic tylko w poniedziałek

asienka a dlaczego do gorzowa nie jezdzisz tak jak tiry? niew blizej masz? tylko wiochami sie pchasz..?? Ladna droga przeciez i prosta tirami..
ja tez w gorzowie bylam ;-) i w sulecinie

asienko pipo ;-)
pamietaj ze masz mnie blizej jakby co na pare H moge sie zajac :tak:
i tak siedze w domu i sie nudze :tak:

reklama
Hej mi wreszcie co interet zaczął chodzić, przyszedł mąż i ustawił coś się pokićkało w kompie No i jednak dziś nie jadą do Słubic tylko w poniedziałek

a mmoj brat mial jechac i poszedl do domu i nie dawno mial telefon ze jedzie jutro o 8..
a mial jechac w niedziele z bratowa na chrzciny do Piły bo bratowa chrzesniaczke bedzie miala...
i teraz sama pociagiem z Kacperkiem bedzie musiala sie tarabanic

Do góry