reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hello
a nas tu u gory to chyba nie zaleje nie ?:)najwyzej bedziemy na dole worki z piachem ladowac zeby Was nie zalalo.ale mam dobre przeczucia ze tu naszych okolic jednak nie zaleje.tylko mysle ze Santok moze poplynac bo tam byle co i wszystko plywa :/

reklama
asia nonas raczej nie ruszy ale te terenyn ad warta jak moiw asienka waly sa jak ser szwajcarski bo bobry je tak poryly a nikt nawet ich nie kosi ani nie naprawia ( moja babcia mieszka przy samym wale;/)

narazie na dole nie wyglada to tak zle.miejmy nadzieje ze waly dadza rade.dlaczego ich nie polataja jak wiedza jaka jest sytuacja.
a my sie modlimy zeby nam w warszawie mieszkania nie zalalo bo przy samym wale mamy.wszystkie szkoly i przedszkola juz pozamykali tam na osiedlu.
Ania jestes dzisiaj po poludniu w domu?bo tesknimy :)

Kurcze tez sie boje o rodziców blisko warty mieszkaja w 97 mało brakowało zeby ich nie zalało a w zeszłym roku cały ogród im pływał po jakis deszczach i cała praca poszła na marne ziemniaki i reszrta warzyw nic nie dało sie uratowac.No i moja siostra nad samą Odrą w Kostrzynie ma domek :(

moja mama mieszka na wale a ja z drugiej strony warty ponizej walu. cala sie dzisiaj trzese. beacia w razie "w' uderzymy chyba na staszica

WOJEWODA OGŁOSIŁA POGOTOWIE PRZECIWPOWODZIOWE DLA GORZOWA

Z uwagi na prognozowaną sytuację hydrologiczną na rzece Warcie, dzisiaj od godziny 12:00 obowiązuje pogotowie przeciwpowodziowe na terenie Gorzowa Wlkp. Po tej decyzji wszystkie służby odpowiedzialne za bezpieczeństwo powodziowe podejmą działania wynikające z przygotowanych procedur. Do Wydziału Bezpieczeństwa i Zarządzania Kryzysowego spływać będą codzienne raporty związane ze stanem wód.

w tvn24 juz o Warcie mówia

Ostatnia edycja:
czesc laski, jak siedzialam u dentysty szlyszalam jak mowili o stanie alarmowym i ze musialaby fala podejsc do 6m bo waly maja cos kolo tego i miejmy nadzieje ze nie dojdzie do tego

bajka beznadziejna te disco robaczki ale za to zeba mam zrobionego:-)

ponoc fala ma przejsc z 3/4 czerwca moze woda tylko nieznacznie sie podniesie miejmy nadzieje,
ale sa plany zeby jak coss to schronisko ze zwierzetami ewakuowac
porazka a myslalam ze nas to ominie:eek:

reklama
nieznacznie to juz dziaiaj warta sie podniosła a jeszcze przecież jeziorsko odbiera troche wody (ale juz kończy sie pojemność jeziorska). Nawet aj beda podejmowane jakies działania to nikt mojej wioski raczej nie bedzie ratowac. Wszedzie ratuje sie duze miasta kosztem takich dziur jak moja.

Do góry