reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Czesc kobitki

Moja od 3 dni tez smarkała jak szalona dzis juz lepiej ale kaszel sie przyszwendał.Po takim katarze to sie własciwie spodziewałm i tez miała tem 38.Co wcale nie przeszkodziło jej pomazac mi scian i kaloryfera kredką swiecowa pod opieka tatusia wrrrr.....
U nas dzis super pogoda pieknie ,słonecznie ptaszki ćwierkaja pracie sie suszy :D
Miłego dnia laski ide do młodej bo wlazła za sofe i krzyczy heeelppp...

A i duuuuzzo zdrówka wszystkim choraskom

Ostatnia edycja:
Hej
witam po przerwie.ostatnio troszke mnie nie bylo.
u nas ok.malemu troszke oczko ropialo ale po 2 dniach kropelek jest juz ok:)
ja od rana sprzatalam i dopiero skonczylam.juz nie moglam patrzec na ten burdel:zawstydzona/y:
zdrowka zycze wszystkim chorowitkom!!!
ide jesc;-)

katgen jak Izulka?? bylas u lekarza??

PR ja mam dzis gulasz ;-)
daffi kochana tez zycze zdroweczka dla Was!
asienka heh raczej nie wyszla z domu mimi, mam wsio pozamykane :sorry2:
mam nadzieje ze sie do wieczora znajdzie, bede nasluchiwac jak mlody pojdzie spac.
Mika grzeczna..., byla jako pierwsza kupiona, Mimi druga. I ta mimi wlasnie szalona od poczatku byla, bo biegala po klatce jak torpeda no i podgryzala mike.

ale ciapa na dworze.... co ja dzis bede robic eehhh

larvunia one uciekaja takimi szczelinami przy rurach od c.o.
nie wiem jak jest u was ale jak w gw mieszkałam to były szczeliny

my po wizycie u lekarza oliwka dostala antybiotyk na gardlo i probiotyk. a tak na marginesie odrobaczacie czasem swoje dzieci?

blond to zapraszam do mnie. ja mam taki bajzel teraz, ze gotowa jestem zaplacic 10zl/h i niech mnie ktos wyreczy ze sprzataniem i prasowaniem.

Ostatnia edycja:
czesc asienka :-)

noooo Mimi sie odnalazla :-D
byla za meblami od telewizora, wylazla jak zglodniala ;-)
a jak ja wsadzilam do klatki to przy wodzie stala chyba z 2 minuty i pila i pila he he he...
troche agresywna ta Mimi jest :dry:
tzn nie gryzie nas, ale taka jakas narwana bo lata po klatce jakby ADHD miala i podgryza Mike :dry:
kluca sie o wszystko... jak tylko Mika znajdzie kacik do spania to tamta juz ja budzi i przegania :sorry2: ale jak zasypiaja to obie wtulone w siebie :tak:;-)
slodkie malenstwa ;-)

PR daj mi prace to sie zamienie z mila checia ;-)
blond hello :-)

my po lekarzu. zapalenie oskrzeli..... antybiotyk. Jutro musze kupić probiotyk, bo Kamil kupował leki i zapomniałam mu powiedzieć.

Bidulka ma taki kaszel....

Asieńka Izke odrobaczałam z miesiac temu ale mimo wszystko kazała dac na badanie kał ale mi skierowania nie wypisała. kurde

edit:

Jutro przyjedzie pielęgniarka stawiać banki. Czy ona z nimi przyjedzie czy musze miec swoje?????

Ostatnia edycja:
reklama
wszystkim ZDROWKA zycze :tak:

nio my nie odrobaczalismy Marcelka ale wiem ze niektorzy lekarze kaza.
Ja tez nigdy nie bylam odrobaczana, moj brat tez nie i zyjemy...
mązus to nie wiem....
Za to suczke odrobaczamy systematycznie ;-)

ps.
sorki
raz braciszek mial owsiki jak byl malutki i w tedy wszyscy dostalismy tabletki nawet rodzice....
ale to bylo raz.

katgen nie mam pojecia, moze zdzwon jutro z rana i sie dowiedz.

Ostatnia edycja:
Do góry