reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

szlismy sapc byly dwie... teraz jest jedna, wiec albo jedna zrzarla druga albo ta druga sama nawiala... nie wiem klatka zamknieta byla. Nie wiem gdzie ja szukac, bo ona jest mniejsze niz pospolite chomiki :dry:

hmm..to dziwne zeby wylazla sama jak klatka zamknieta..
moze sama sie znajdzie :confused:

a jak marcel reaguje na chomiki pewnie chce na rece??

reklama
musiala nawiac raz widzialam jak przeciskala sie przez preciki, ale myslalam ze to przypadek i zamontowalam obok kolowrotek ale skubana musiala jakos sie przecisnac, one sa naprawde malenkie...
Marcelek tjaaa chce ciagle na rece, ale jest delikatny i krzywdy im nie robi...
pies za to sie oblizuje i uszy nadstawia torche sie boje ze juz zjadla MIMI :dry:

one w nocy sa oktywne wiec poczekam do wieczora moze wylezie z kads... jak nie to musze jakiegos kota zatrudnic do szukania uciekinierki, bo niechce by nagle cos w kacie zaczelo mi smierdziec zdechniete ;/

lili patrzylam za akwarium,... fajna sprawa, ale kurde nie stac mnie na wywalaniu prawie 300 zl za 20 litrowe akwarium... bez rybek ale z fuul wypasem tj. zielskiem, kamyczkami, lampka, pompka itp, ale bez rybek.

helo
larvunia oby chomik sie znalazl. tesciow chomik to taki z dolny ze sobie sam klatke otwiera klada mu na wierzch ciezka encykolpedie a jest taki silny ze i tak kiedys podnisol klapke i wylazl ja sie smieje ze za madre ksiazki mu klada i sie uczy chlopak jak uciekac...

o czesc PR
u nas wejscie jest z boku klatki, ale ja nawet mam problemy z otworzeniem klatki wiec nie sadze by ten miniaturowy chomik sobie poradzil, predzej wylazla pomiedzy pretami... chomika gume mam doslownie... sama widzialam jak raz przecisnela sie.

a ty masz kaltke to bez problemy wylazl miedzy prretami bo chomikito sa takie gumy jak piszesz przez najmniejsza dziurke sie przecisna... a moze ci gdzies za meble wlazl.. wyloz jakis kawalek ogorka to moze zglodnieje i wylezie

a ile zyja bez jedzenia nie wiem nie probowalam nigdy;p

masz racje poloze kolb e te ca kupilam i ogorka zapach moze silniejszy bedzie...
ciekawe czy wylezie...
jak nie to bedzie znaczylo ze White ja zjadla :sorry2:

No i my po bardzo ciezkiej nocy sie witamy.
jest masakra!
Lula dostala takiego kataru wczoraj ze jak spala to co chwile sie budzila tak ja meczyl!
wyslalam mezulka po nasivin bo mialam taki co pipetka sie podaje i wkurza mnie bo ciezko go julce zaaplikowac a teraz taki jest jak te w aerozolu z tym ze po nacisnieciu kropelka wylatuje!
zasmarkana jest jak nigdy! no az zal mi jej,.. o 6:30 wstala i wzielam ja do siebe tak grzecznie lezala a ja ja tulilam i calowalam tak mi zal jest jej.. lezy bardzo zmarnowana ale humor ma... to najwazniejsze:)

reklama
czesc dziewczyny
daffi duzo zdrowka dla mlodej
larvunia na pewno sie znajdzie chomiczek, zwab go na ogorka moze na marchewke,

Do góry