reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no wlasnie mi dzisiaj lekarka powiedziala, ze takie dzieciaczki raz w roku powinno sie przeleczyc w tym kierunku i jak sie uporamy to bedziemy ja odrobaczac. a z tymi badaniami to pewna pani dr powiedziala mi, ze kal musialby byc badany przez pelny m-c zeby wynik byl obiektywny a tak to troche ruletka

straszna ta powodz

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Blond:-)
Larvunia mówiłam, że zguba się znajdzie:tak:
mnie też jest żal tych wszystkich ludzi, stracili dobytek swego zycia, to straszne niech te deszcze przestaną padać bo nie wesoło jest a od poniedziałku podobno znów deszcze zapowiadają :no: co to sie dzieje...

Ja się juz żegnam, muszę iść mleko gotować, póżniej mamy z m seans..." Egzorcyzmy Dorothy Mills" podobno fajny m ściągnął z netu:-)

hello:-)
my po wypadzie rowerowym,dawid juz spi takze super:-Dlubie takie wieczorki:-D:-D
a na czym polega te odrobaczanie dzieci?bo gdyby nie wy ja niemialabym o tym zielonego pojecia:tak:
haha larvunia widzisz mimi sie znalazla skubane stworzenie heheh:-D
zdrowka dla dzieciaczkow,
kasiu ja niepomoge niemam pojecia:-(

Kasia widze ze z Iza nie wesolo! A najgorsze ze to ten feralny dzien musial nasze pociechy zalatwic tak na amen co zesmy łazęgowały w tym wietrze!
mamy za swoje!

reklama
ja mam nerwa bo przywiezlismy polsat cyfrowy i za cholere juz 2 dzien nie mozemy ustawic glupiej anteny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dalej ogladam niemieckie wrr...
ani tv nie wisi (tez kupiony w polsce) ani kanalow nie ma cholera jasna :wściekła/y::wściekła/y:
raz nam sie kilka zlapalo m poruszyl lekko antena i wszystko zniklo i nie idzie teraz ustawic juz nie wiemy jak to kurka zrobic...nie sadzilam ze to az tak trudno bedzie !!
no nic bedziemy kombinowac dalej ale juz pomalu mam dosc..

wrzucilam kilka fotek do galeri testowalam aparacik :-D:-D zapraszam !!!

Do góry