reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej,
ja przerabiam chyba grype żołądkową tylko bez czyszczenia od niedzieli wieczorem, za to moją Oliwkę wyczyściło w nocy 4 razy.

4 razy w ciągu godziny posciel zmienialam ale ona rano wstała jak nowo narodzona a ja dalej zdycham. D kazałam żeby sobie kuraka z rozna kupił, bo nawet obiadu nie mam siły zrobic.
Beacia mam nadzieje, że niczego nie złapaliście u mnie.

reklama
Marzenka sąsiad udostępnił nam tylko na warzywka bo on sam tam praktycznie robi i niewiele sadzi więc miał sporo miejsca. Może przy dobrych ukladach pozwoli nam nieraz tam pogrilować:-) A co do tv to dalej się nie dorobiliscie choćby z komisu? niedrogie są:-) ja was podziwiam że możecie żyć bez telewizora, ja bym nie mogła:no:

Asienka szybkiego powrotu do zdrowia życzę:tak:

hehe megi no nie dorobilismy sie:-Dsa wazniejsze wydatki.
ja mam tv na laptopie wiec se serialiki ogladam i nawet o posiadaniu telewizora nie mysle:-D:-D:-D:-D

asienka niech szybko znika z ciebie ta grypa:)
moj od dzis kolacje je z zlyzeczki,zawsze pil z butelki juz wlozeczku przed snem ale osttanio mi nie wypija nawet polowy mleka do tego wylewa bo dziura sie duza zrobila wiec chlopak mial zabawe,a dla mnie bez sensu bylo kupowanie nowego smoczka ktory do tanich nie nalezy na miesiac czy dwa,bo i tak mialam wplanach a lyzeczke przejsc wiec czemu by nie teraz:-D

hej asienka jak Oliwka?? ZDROWKA DLA WAS!

hej wogole
ja od wczoraj jestem posiadaczka 2 chomikow z tych malenkich... Mika i Mimi... Mimi ta ciemniejsza w nocy zwiala i znalesc jej nie moge.... :dry:
zaczyna mnie to irytowac :dry:
nie wiem czy czasem moja White jej nie zrzarla... bo jak mieszkalam kiedys na wynajmie w domku jednorodzinnym to lapala myszki i je zjadala :dry:

Doberek !!!:-)

Larvunia gratuluje zakupu !!
widze ze robi sie wesolo hehe :-D:-D..mam nadzieje ze mimi sie znajdzie...ale tto wylazla sama z klatki czy jak??

Asienka zdroweczka :-)

megi fajnie ze macie kawalek dzialeczki zawsze mozna sobie isc na chwilke posiedziec,fajnego musicie miec sasiada !! :tak:

reklama
szlismy sapc byly dwie... teraz jest jedna, wiec albo jedna zrzarla druga albo ta druga sama nawiala... nie wiem klatka zamknieta byla. Nie wiem gdzie ja szukac, bo ona jest mniejsze niz pospolite chomiki :dry:

Do góry