reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam, witam:-)
larvunia to teraz do lasu juz nie pojdziesz;-), masakra robi sie nie tylko w lesie, wczoraj odganialam sie od meszek i przeroznego scierwa

reklama
dzien dobry:-D
my za nieldugo smiagmy na rower do mamy i sobie do lumpa zajde:-D:-D
dzis mam wolne:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmusze nadrobic zaleglosci w domu i w serialikach:-D:-D
larvunia szkoda ze tego nie widzialam jak uciekalas do auta,pewnie smiesznie to wygladalo :-D:-D:-D:-D:tak:
lili ja tez bym sie wkurzyla:tak:
dobra znikam kochaniutkie
milej soboty zycze:-)

bry;-)
A no faktycznie te małe latające zarazy dają już o sobie znać:crazy: U nas pae dni temu taka wielka chmara komarów i meszek na ogród przyleciała, aż moje dziewczyny z piaskownicy do domu same przybiegły jak szalone, a zawsze ich nie można doprosić żeby wyszły z piasku...:-D
Larvunia niezły numer z tą hurtownią. Poszłam do tej co mi mówiłaś, a tam okazało się że oni tylko w hurcie sprzedają i odesłali mnie tam, gdzie Ci pisałam że przez pomyłkę trafiłam ostatnio:-D, bo to ich punkt sprzedaży. Czyli na Młyńskiej to jest:tak: Ale happy jestem , bo kupiłam trochę fajnych włóczek i nici, fak że kasy wydałam trochę:zawstydzona/y::sorry2:, ale za to mam co robić. :-)
Marzenka to udanych łowów w lumpku, pochwal się jak coś upolujesz;-)
Asienka a Ty co porabiasz?
Do nas mój tata przyjechał pomagać mojemu G w drobnych remontach, zaraz będą płot przed domem naprawiać, bo dziurawy:happy: A mnie głowa boli w sumie już od wczoraj:baffled: I jeszcze ząb mnie wczoraj tak nap......, że myślałam że wyjdę z siebie. Dentysta się kłania...we wtorek mam wizytę, jak ja tego nie cierpię, brrrr:no:

ja ?
ogarniam chate, bo balagan aż wstyd
gotuje obiad,
próbuje nie dopuścić do odparzeń u Natalki (najskuteczniejsza na odparzenia u nas jest ziemniaczanka ale ja jej nie lubie u dziewczyn stosowac, bo biezko ja wyczyscic), bo przy tym antybiotyku to robi kupy jak noworodek po kazdym karmieniu,
a wieczorem wpraszam sie do beaci

Asienka ja Marcie tormentiolem smarowalam tylek jak miala odparzenia, nic innego nie pomagalo i w koncu lekarka powiedziala ze moze to pomoze i zadzialalo :) wiec mozesz sprobowac tego..

my jeszcze tych odparzen nie mamy (moze źle się wyraziłam) dzielnie walcze aby ich nie bylo ale przy takiej ilosci kupek dziennie to ciezko ich uniknac ale jak juz sie pojawia to bede w pierwszej kolejnosci ziemniaczanke stosowac (jeszcze mie sie nie zdazylo aby nie pomogla) ale jak nie pomoze to zastosuje tormentiol :)

Witam w poludnie..
my znow na zakupy wyskoczylismy jedzeniowe hehe...teraz pyrki sie gotuja do tego surowka i kotlety :-):-) zjemy a po poludniu mamy isc do sasiadow na flaszke :-D

Marzenka udanych polowow :-):-) jesli chodzi o twoje pytanie to nie narzekam tutaj lepiej zyje niz w Polsce :tak::tak:

a mlody schowal sie za drzwi w pokoju i nasikal :angry::angry::angry: a ja sie tak cieszylam jak 2 dni z rzedu siadal sam i robil kupe i siku na nocnik a dzis znow powtorka z rozrywki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no nic zmykam do kuchni i pewnie do jutra !!!
milej soboty :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry