reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien doberek !!!
chlop mi wystartowal na kurs szymcio spi a ja z kawa :-):-)

megi telefon spoko taki prosty widac :tak: i ty go masz na karte na ile doladowan??

nam na szczescie koncza sie umowy w czerwcu z komorkami po 2 latach juz nie przedluzam :no:
bo wezmiemy niemieckie,ale skurczybyki z orange wydzwaniaja codzien po kilkanascie razy zeby tylko umowe dalej podpisac...ale nawet nie odbieramy tyvh ich telefonow :no:

marzenka fotelik na rower fajny a to tylko taki na przod czy na bagaznik tez go mozna wsadzic??

mi tesciowka zalatwila tez takie krzeselko w maju sobie przywioze zobacze czy szymek bedzie wogole chcial siedziec na nim :baffled:..fajnie by bylo to bym sobie rowerkiem pojezdzila troszke...

co pichcicie dzis na obiad??

reklama
madzia ten fotelik tylko na przod jest i o to nam chodzilo,troche drogi ale mam nadzieje ze sie nam zwroci:):):)
ja dzis frytki mielone i surowka z pekinskiej z sosem czosnkowym
znikam bo niedlugio do miasta musze isc a dawid nodiego chce :0

No cena troche droga :tak::tak:
smaczny obiad u was dzis...
widze ze bajki i u was sie zaczynaja ..hehe :-):-)
moj wstal tez oglada baje ale przyzwyczail sie juz do niemieckich bajek nic nie mowi :tak:
ale w maju jak bedziemy w mcz to bierzemy polsat sobie :-):-)

marzenka udanego wypadu !!

witam witam !!!

jak tam rodzinka juz wyjechala?? braciszek sie wprowadzil??

dokladnie jest takjak piszesz... rodzice ten drugi brachol i moj mezus wyjechali.. juz ostro pracuja a ja mam lenia nic mi si enie chce....
i o dziwo moje dziecko dzis w ogole nie wstalo w nocy po smoczka..
zaczynam sie zastanawiac czy maz mnie klamal ze ona jeszcze wstaje czy poprostu przy mnie jest inaczej.
jak ogladalam Twoje zdjecia to nie dowierzalam ze Szymon jest juz taki duzy! jak ten czas u kogos leci!
jeszcze pamietam go takiego malutkiego na otwarciu Promens..:-)

dokladnie jest takjak piszesz... rodzice ten drugi brachol i moj mezus wyjechali.. juz ostro pracuja a ja mam lenia nic mi si enie chce....
i o dziwo moje dziecko dzis w ogole nie wstalo w nocy po smoczka..
zaczynam sie zastanawiac czy maz mnie klamal ze ona jeszcze wstaje czy poprostu przy mnie jest inaczej.
jak ogladalam Twoje zdjecia to nie dowierzalam ze Szymon jest juz taki duzy! jak ten czas u kogos leci!
jeszcze pamietam go takiego malutkiego na otwarciu Promens..:-)

a to jak mezus wyjechal to co bedziesz robic po co gotowac obiad :-D:-D..
a no widzisz dzieci rosna szybko zwlaszcza kogos tak jak piszesz...
wasza Julcia tez juz taka duza a pamietam jak rodzilas...fajny klocuszek z niej :-):-)
a szymek duzy i coraz bardziej wredny sie robi chyba po ojcu :-D:-D
i ten nocnik mnie wnerwia bo nie chce siadac i leje po katach w majtki :wściekła/y::wściekła/y:
musze isc go teraz wysadzic po nocy ale znow bedzie robil histerie to mi sie juz odechciewa...:wściekła/y:

reklama
Do góry