reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aha
wyobraz sobie ze chodzilysmy razem do tej budowlanki,do jednej klasy
boze co za babsztyl a jaka glupia!!!!dziewczyna jest pusta niema rozumu inaczej nie mozna nazwac,,
kiedys z przyjaciolka nagralysmy film na angielskim gosciu pytal ja z czytania
do tej pory jak sobie o tym wspominamy to sikamy ze smiechu:-D:-D:-D:-D:-D

to fakt.. ona miala starsza od siebie (kurcze to ktos z rodziny ale nie wiem kim dla niej jest) i poszly razem do nas do szkoly.... najwieksze pudernice nikt ich nie lubil to fakt.. jedna miala oczy cale w kolorach teczy tak sie malowala a agniecha patrzala wrednie na innych... kilka dziewczyn z mojej klasy trzasnelo jej po gebie noi sie wyniosly pozatym ta szkola nie byla dla nich...jakos ja ich tam nie widze i razem z ta Emila poszly do budowlanki... to fakt Aga wie tylko jak sie umalowac i ubrac by przykuc uwage mezczyzn..... przykre ze takie laski sa ale co zrobic:):):) nie kazdy moze byc ambitny hehehe

hello :-)
daffi a ty zawsze taka niesmiala?:-D:-):-)

wiesz co??? zamulona przed @.. ale np na spotkaniu jak zobaczylam tyle twarzy nowych tylko Beti znalam to bylam w strachu hahahahaha najchetniej Julki z rak bym nie wypuscila no ale jak tu jej nie wypuscic kiedy to kazdy chcial potrzymac.. pozatym jak widze ze ktos rozmaiwa i ma swoje tematy to z reguly sie nie wtracam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
beacia no ja tez dzisiaj robie spagetti, pewnie niedlugo okaze sie ze jest tu wiecej planow na spagetti
po sukienke jedziesz?
mnie dobijaja ceny kawalek szmaty a tyle kasy:dry: ale za dobre buty jestem w stanie troche dac ale nie za ciuchy:no:

Cześć kobitki! No ale wściekła jestem, bo od paru dni znów net mi na maxa zamula , przeglądnięcie 4 stron forum zajęło mi ponad pół godziny...:wściekła/y: Mam takie pytanko do Was - czy myślicie że pod internet bezprzewodowy ktoś mógłby mi się podszyć?? Bo NA PEWNO nie przekroczyliśmy 2GB, a po tym dopiero mógłby net zwolnić... I tak się zastanawiam o co chodzi...:crazy:
Ciasteczko no to udanej wizyty życzę... Ja też mam trochę zębów do zrobienia:baffled: A dentysty to niecierpie po prostu, i cykor jestem na dodatek... dlatego tak zwlekam:sorry2::baffled:
Larvunia moja Ola ma szał na tego kotka co tam skacze za piłeczką koło Twoich suwaczków:laugh2: I mówi ciągle "Pokaż kota co u Malcelka skacze":laugh2:
Megi , Magdamir Witajcie!!;-)
Magdamir kope lat;-), widzisz, ja też wróciłam na "stare śmieci" w końcu, czyli tu;-) Widzę że pozmieniało Ci się "troszkę" w życiu:-) Suuuper

A ja wczoraj zrobiłam tak, że mięso "przyrządziłam" tak jak do spagetti i kukurydzę jeszcze dodałam, a że w ostatniej chwili się opkazało że makaronu nie mam, to zrobiłam naleśniki i to mięcho w naleśniki zawinęłam i pychotka wyszła :):) I jeszcze na dziś mam. Tylko może jakąś zupę do tego jeszcze machnę później ;)

Ostatnia edycja:
Larvunia moja Ola ma szał na tego kotka co tam skacze za piłeczką koło Twoich suwaczków:laugh2: I mówi ciągle "Pokaż kota co u Malcelka skacze":laugh2:
az musialam spojrzec... dzieci to sa jednak wzrokowcy.. ja tego szczegolu nawet nie zauwazylam.....
a kotek uroczy:) szkoda ze moje malenstwo jeszcze tego nie rozumie....

reklama
czesc lili
jak wyniki mlodej juz odebralas? moze pisalac wczoraj a ja nie dojrzalam?
pewnie ze moze ktos wam podkradac niestety,
my mamy np. z kabla ale w domu jest rozprowadzony przez router na 3 kompy i musielismy zabezpieczyc siec zeby nikt sie tu nie podpial pod nas
a wy pewnie macie z jakies sieci komorkowej? nie wiem czy masz mozliwosc sprawdzic czy np. w danym dniu korzystalisci, i zobaczyc czy ktos nie kradnie
wlasnie tak jak ania pr pisze haslem zastrzec ale jak ktos umie to tez zlamie:(

Do góry