reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam

asienka- dużo zdrówka dla dziewczynek.Chyba coś w powietrzu jest, bo dużo dziciaków teraz choruje, niestety.

U nas ze zdrówkiem już ciut lepiej, tzn małemu już dupsko zdrowieje, bo rozrabia na całego, ja dostrałam jakiś silny antybiotyk bo po dwóch dawkach czułam sie o niebo lepiej(a może na mnie tak działa, bo ja raptem może 5 razy w życiu antybiotyki brałam)nieważne, ważne że przechodzi. W środę do pracy ledwo się zwlokłam z łóżka, nie dość że jeszcze chora, to mały w nocy dał popalić, więc jeszcze nie wyspana.Do tej pory ledwo co mówię, bo mam mega chrypkę.
Teraz zajadam sobie ciepły kubek-pomidorówkę:-)zrobiłam sobie krótką p[rzerwę i czytam co u Was.

reklama
Siemanko wszystkim !!!:-):-)
my bylismy na zakupkach,troche zimno znowu...
teraz podzeram orzeszki hehe i spadam pomyc naczynia bo o 13 znowu do przedszkola ide...na szczescie jest w miare blisko :tak:
ycze zdrowka dla chorowitkow !!
moje na szczescie odpukac zdrowe,tu jeszcze nie bylam u lekarza a mamy pana Ruska hehe :tak::tak:
4 maja wybieram sie do logopedy ale znalazlam polke wiec spoko :-):-)
no nic to pomykam milego popoludnia !!!

Dzień dobry:) ja sobie dziś pospałam...nie chciało mi się z wyrka wyjść ale trzeba było, Zuza co chwila coś wołała no i sama kazała mi łóżko robić:) dzieci!!! teraz mi na spacer woła...będę musiała chociaż do sklepu wyjść po drobne zakupy. Widzę że temat chorób na pierwszym miejscu, nic mi nie piszcie dopiero co wychodzę z kataru, Zuza po antybiotyku, sporadycznie pokaszluje jeszcze, te powietrze zdradliwe :(

Ostatnia edycja:
czesc megi
dzisiaj to tu cicho pewnie laski zaganiane albo sie nie chce pisac sama nieraz tak mam;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry