reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia, acha to takie buty:) no to powodzenia oby się udało! mój to też by chciał drugie marzy mu się syn ogromnie, nawet ostatnio skurczybyk nie wiem czy celowo czy nie ale "nie uważał" ale byłam na niego zła długo nic ne było pokuta musiała byc:) no bo ja nie chcę jeszcze drugiego nie jestem na to psychicznie gotowa:(

dobra uciekam bo już zaczyna kropic, nara

reklama
no mnie deszcz dopadl w lesie :dry: Dobrze ze samochodem podjechalam wiec szybko myk do auta bylo heheheh
no i juz slonko widac... do bani z taka pogoda :dry:

hej ho :)
ale dzisiaj produkujecie pieknie :)
a ja teraz zdenerwuje dwie Anie :p bo rano malego odwiozlam do zlobka i do 10 lezalam sobie w lozeczku i dd tvn ogladalam :)teraz posprzatalam troche i czas gdzies wypelznac z chaty.
Magda tak pracuje dalej w Pepco :)
oj jak ja bym sie do kina wybrala...ostatnio bylam 3 lata temu:(

siemka to znow ja zagladam na chwilke..
stary poszedl do szkoly po mloda,a ja w domu bo jakos zimno u nas i wietrznie glupia ta pogoda :wściekła/y::wściekła/y:...
ja za niecala godzinke ide do przedszkola...
pomalowalismy u hanci kawalek sciany bo tylko taki kwadrat chcialam na rozowo,i jakies naklejki sie kupi,pozniej jeszcze u szymona tez :-):-)
Megi to twoj chce dzialac hehe a co...sie bedzie chlop opierniczal niech robi i tak siedzisz w domu hehe to odrazu dwojke wychowasz i luzik :-D:-D zartuje...:tak:
Blondi fajnie ze jeszcze masz ta prace to super !!!
a jak nasza katgen?? tez pracuje w hotelu jakims?? kiedys cos tu czytalam ale nie wiem a nie widze jej tu :no::no:

Dobra zmykam nastawiac zaraz ziemniaki i czas sie pomalu szykowac a tak mi sie nie chce dupy wyruszyc w ta pogode...

ok milego popoludnia !!!:-):-)

hej,
umnie wlasnie grad sypie

o Asienka jestes.. ja mam pytanie.. jak malutka nosila frejke to kladlas ja do snu w niej tez???? bo jak te 2 pieluchy dzis zmontowalam to mala wyglada jakby miala frejke wlasnie.... no i tak szeroko nozki ma ze nie widze w niej spania zwlaszcza ze ona nie chce spac inaczej jak tylko na boku.

Heja, wróciłam z miasta. Pogoda zmienna raz słońce raz deszcz lub mały grad...na szczęście pozałatwiałam co trzeba kiedy padało chowałam się po sklepach:) teraz w domku, rozpakowałam się, Zuzka mi już pod domem zasypiała ale położyłam ją w domu i teraz śpi. Na obiad pierogi dziś więc tylko do wody wrzuce i wsio:))

reklama
ale sie nudze....

ja tez.........
82.png

Do góry