reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka:-)
blondi to kaszel alergiczny?
daffi cale szczescie ze to nietrwa wiecznie,i tym trzeba sie pocieszac:-D
moj jakos jak narazie srednio przechodizl te 8 zabkow.byl marudny ale nie bylo zle:tak:
u nas dziala ibufen i jest super,czopka juz oj bardzo bardzo dawna niedawalam:-D:-D

bylismy w miescie za zakupach spacerek prawie 4 godzinny wystarczy:-D:-Dpo poludniu jakiegos mula dostalam,nic mi sie nie chcialo,osttanio to mam chyba jakas depresje,,,mysle tylko o tym zeby do lozka juz pojsc,niewiem jakos mi tak zle...
katgen czemu sie nie odzywasz?

reklama
halo

a co dzis tu tak pusto?
Wczoraj bylismy na kontroli u chirurga juz nie musimmy sie bandaszowac jeszcze przez tydzien linomaga potem cepan albo jakas inna maasc przeciw bliznom... mam nadzieje ze nie zostana jej zadne :(

Ostatnia edycja:
Hej
a ja wlasnie od gina wrocilam.bo cos bylo nie teges ale juz bedzie chyba ok.
no u Amelki juz prawie nic nie widac.my to udane jestesmy z tymi poparzeniami :/
mlody oddelegowany do zlobka, ja pije kawke i biore sie za ten sajgon tutaj :/
ale beznadziejna pogoda...

Cześć,
ania pr dobrze, że juz wszystko lepiej a cepan strasznie cebulą śmierdzi. Moja Natalka po szczepieniu troche marudna a Oliwka strasznie kaszle (chociaz w plucach nic nie słychac a gardlo leciutko tylko zaczerwienione). Noc do kitu. W ogóle człowiek taki zdołowany teraz. Ja w niedzielę aż się poryczałam.

witam sie i ja:-)
u nas dzis jeszcze gorzej...
mala zasnela o 19:30 i o 21 wstala z wrzaskeim! dalam jej pic podalam czopek viburcol.... i pomyslaalm ze skoro jej dolega to po czopku bede wiedziec....yhym...
spala do 2 ale wtedy wystarczylo jej dac smoka...
od 3 bylo tragicznie! wstalam dalam smoka ona spi klade sie przykrywam koldra ona w ryk! i na zmiane co chwile wstawal maz i ja... zrobilam jej mleko, wypila i poszla spac!
po 30 minutach bylo dokladnie tak samo! dopiero o 6 padla i spala do 8...
ale w dzien np ma nie zaburzony sen! juz nie wiem co o tym myslec!
i z jedzeniem sie pogorszylo!

reklama
witam

Super że Amelci ładnie sie goi!! pewnie blizny nie bedzie bo takie ciałko szybko dochodzi do siebie :-)

daffi- moja nati jak jej szły zabki nie pamietam ktore ale juz miała z 8 miesiecy to odstawiła mi mleko na tydzien byłam u lek i powiedziała ze tak ja dziasełka bola ze nie chce brac smoka ale ona juz jadła objadki. A moze niech mała spi z Toba przez kilka dni jak sie obudzi to ja utulisz i moze jej lepiej bedzie.

katgen- juz sie martwilam ze cos sie stalo nie odzywasz sie!

A ja szukam domku nad morzem bo P. juz urlop zaplanował i chce na tydzien nad morze a z 2ka dzieci to na tydz domek trzeba. Mi tam sie marzy Chorwacja... ale moze za rok jak Zosia juz bedzie rok miała skonczony

Do góry