reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

helio:)
dzis 13 i nie piatek a aj do rana mam pecha jakeigos najpierw pobilam talerz potem bym pobila miske ale na szczescie niec jej sie eni stalo i mam andziej ze zla passa juz minela....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny...:-)
u mnie nocka fatalna jak wczoraj.....
toż to ja sie teraz chyba wykoncze
d020.gif

daffi uroki macierzynstwa;-) ja przez pierwsze pare miesiecy przy mlodej spalam po 5godz na dobe i jak widac zyje:-D
ale takie nocki sa trasznie meczacie:-(

daffi uroki macierzynstwa;-) ja przez pierwsze pare miesiecy przy mlodej spalam po 5godz na dobe i jak widac zyje:-D
ale takie nocki sa trasznie meczacie:-(

no tak..ale ona spala od 4tyg zycia cala noc...a teraz zeby ja mecza... dzis bylo gorzej bo nie wstawala od 1 tylko od 23 i to nie co godz a co 20 minut z wrzaskiem!!!!!!!!!
ktos mi podmienil dziecko!

wspolczuje daffi ja nieraz dawalam ibufen ale wiecznie dawac nie mozna
mloda na zeby byla straszna o ile w nocy spala to w dzien byla koszmarnie marudna na jednego zeba po 2tyg ale ona miala az krwiaki i rope tak ciezko jej te zeby sie przebijaly:-(

daffi - podaj jej na noc ibufen napewno bedzie spokojniesza...
u nas tez jak Amelka byla mala to ladnioe w nocy spala za to teraz budzi sie po kilka razy w nocy na pic ehhhh

ja czasem podawalam viburcol...ale codziennie jej nie moge podac...
mam jeszcze eferalgan.....
ciasteczko- tragicznie u was te zeby widze wychodzily... jej juz od miesiaca sie przebijaja ale etraz widze znaczne pogorszenie jej zachowania czyli cos ostrzejszego zaczyna sie dziac.....

reklama
Do góry