reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
my tez po spacerku juz, w lesie to nie wieje, ale mrozno jest to fakt. Znowu wrocilismy i jak ruskie lale mielismy puliczki czerowne heheheh
pies mi zwial w las kurna i 15 min sie na nia darlam... Nie lubie jak znika z pola widzenia bo moze ja jakis dziad ustrzelic albo kurna zwierzyne dopadnie... glupiutki ten moj pies strasznie ;-) Ze wszystkimi bawic sie chce a kazdy sie jej boi ;-)
zaraz za obiadek sie biore, ale u mnie to szybko bedzie, mam wsio z wczoraj :-D

hej hej
my juz w domku od wczoraj od 20 ale dzis dopiero znalazłam chwilke. Urodzilismy z P. w 2 h 45 min:-) ale P. nie chce juz dzieci po tym co widział;-)

Natalka zachwycona Zosia normalnie nie wierze dzis siedziala przy lozeczku i pilnowala zeby Zosia nie płakała. Glaska ja i całuje i jest taka delikatna. Dzis chciała jej dac jabuszko i swoja cole i wozic ja swoim autkiem.

Larvunia- Gratulki widze sowaczek nowy:szok::-D

Hej! Ja tu jestem nowa i tak się zastanawiam, czy ktoś z tutejszych jest na podobnym etapie?:-)Gratuluję Już-Mamusiom:-D Ja jestem dopiero w tzw.przedbiegach, ale miło byłoby mieć jakąś "grupę wsparcia":-Dwiecie, o co chodzi:tak:
Słuchajcie kochane, pytanie do tych z was, które już rodziły w Gorzowie albo gdzieś niedaleko - Jak wrażenia? Może gdzieś wcześniej, ktoś już pisał na ten temat i na pewno to sprawdzę, ale będę wdzięczna za bardziej "na czasie" relacje:-)buziale!

ida ja nie mam co opowiadac, oglnie jak dla mnie masakra ten gorzow :dry: ale moze cos sie zmienilo, ja rodzilam 2,5 roku temu..... NIE POLECAM. Trafilam chyba na zla zmiane poloznych, glupie docinki, niesmaczne teksty itp a pozniej nie moglam sie dogadac z lekarzem ktory zajmowal sie moim synkiem po porodzie, nastraszyli na axa ze niby dziecko umiera mi! A gowno prawda... dopiero po interwencji tesciow i ich znajomosci dowiedzialam sie czegos wiecej, bo tylko splawiali jezykiem lekarskim.... to w skrocie :sorry2: Ale ktoras moze ma lepsze zdanie, nei wiem. Ja chyba mialam pecha....

beacia cieszysz sie cio :-D:-D:-D

beacia do porzadkow jazda heheheh...
co Ty tam wiesz o zabijaniu laska heheheh, z kad mozesz wiedziec cosmy tam robily hehehehe :-D:-D:-D
zartuje, wejdziesz to poprzerzucasz w stecz pare stron i zobaczysz jak i co u nas ;-)

co tu taka cisza zapadla? tylko my jestesmy tu beacia??

dobra, ide salatke robic owocowa :-) tym razem bedzie z bita smietana a co :-D
zapraszam jak ktoras chetna!

ja pierwsze rodziłam w międzyrzeczu ogólnie ok tylko meczyli porodowka jest ładna i oddział po remoncie połozne to wiadomo na jakie sie trafi moje całkiem ok był.
teraz skwierzyna i nie wiem moze dlatego ze na dyzuze mojego gina ale super było atmosfera genialna nikt nie burczał lekarze ok połozne tez pedjatrzy super.

reklama
Do góry