reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc dziewczyny
asineka to fajnie ze zadowolona jestes i tak powinno byc, a dzieciowi sie przestawi na normalne torty:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ciasteczko na tory sie przestyawi nie na torty :)hihihi a Ty tylko o tych tortach myslisz :)
moje dziecie dzisiaj o 6 mamusie obudzilo i zaczal sie mlyn jak wczoraj.juz mnie gardlo boli.nie potrafie poradzic sobie z wlasnym dzieckiem.caly czas krzyczy, placze, wymusza wszystko, a jak cos mu sie nie uda zrobic nawwet przy zabawie nop kolko na piramidke nalozyc to rzuca sie na ziemie wali rekami i wyje.ja juz normalnie szaleje.trojki mu ida i mam nadzieje ze to przez to jest taki rozdrazniony a nie ze ma taki charakter...

bo pisalam jeszcze cos innego i pewnie dlatego mi tak wyszlo:sorry2:

w nocy pogonilam mloda zeby spala u siebie i nie przylazila, nie napisze nawet co mloda wyprawiala przez godz do 2 w nocy masakra:wściekła/y::wściekła/y:
rafalek to ma donosny glos:-Dale wspolczuje ci wsumie to juz ten okres wymuszania sie zaczyna
badz twarda:tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam znowu, ja pierdziu znowu zmienili kolor forum, mi bardziej pasowal tamten bylo bardziej czytelnie
ja praktycznie clay dzien w domy na spacer tylko poszlismy z psem
zimno na dworze nie chce sie dluzej chodzic
beacia to fajnie ze wszystko bedzie talala na chrzcinach:-)

u mnie przedszkole cos kolo 190 zl bedzie kosztowalo.... + chyba 2,5zl za kazdy dzien z jedzonkiem, chyba albo to bylo w tym 190zl nie pamietam :sorry2:

ja na stronie gminy wywynalazłam coś takiego

Odpłatność rodziców (opiekunów prawnych) za świadczenia przedszkola w zakresie przekraczającym realizację podstawy programowej
wychowania przedszkolnego obejmujące zajęcia opiekuńczo - wychowawcze i dydaktyczne dla dzieci przebywających w przedszkolu powyżej 5godzin dziennie wynosi miesięcznie:
1)w Przedszkolu Gminnym w Krzeszycach -120,00 zł od jednego dziecka,
2.Ustala się dzienną opłatę za wyżywienie dziecka w przedszkolu w wysokości:
1)w Przedszkolu Gminnym w Krzeszycach -3,50 zł od jednego dziecka,

wiec to 190 to raczej z jedzonkiem takie są opłaty w tym roku na nastepny rok szkolny uchwała bedzie pewnie w okolicach czerwca

Ostatnia edycja:
Czy Was tez ciagle wylogowuje czy tylko ja na operze mam taki problem?

Wogole to nic nie pisze bo mam mega stresora przed jutrem. Ide na 14sta do pracy. 1wszy dzien.
Boje sie jak diabli. a być moze od rana neta nie bede miala...;(
Miłego wieczoru, ja ide sie odstresowywac do męża.

dziendoberek moje panie :tak:

jej mlody dzis do 7.10 spal :szok: :-D szok normalnie...
KATGEN POWODZENIA !!!
asienka ojej ze Tobie sie chcialo sprawdzac ;-)

reklama
halo.. tajny...
w sobote bylismy w Poznaniu.
Wiec zadnej poprawy nie ma ale lekarz powiedzial ze musimy jeszcze conajmniej 2 lata poczekac na zabieg bo mala musi wazyc conajmniej 15 kg bo ma za male zyly. A ze w zwiazku z ta wada nie ma zadnych powiklan to mzoemy spokojnie czekac. Chociaz nie jest powiedziane ze bedzie miala robione To ta zatyczka Amplatzera- bo jesli przy usg przez gardlo wyjdzie ze dziura jhest niesymetryczna (poszrpana ) to takiej zatyczki nie ebdzie mogla miec i beda musieli operowac :(
Wogole jak bedzie miala ta zatyczke to przy kazdej infekcji czynawet po kazdej wizycie u stomatologa bedzie musiala brac antybiotyk zeby nie doszlo do zakazenia Implantu.....

Do góry