Hej hej;-)
KOCHANE KOBITKI ,WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA:-) ŻEBYŚMY BYŁY SZCZĘŚLIWE, SPEŁNIONE, KOCHANE I DOCENIANE PRZEZ NASZYCH PANÓW, ORAZ BY NASZE DZIECI DOSTARCZAŁY NAM JAK NAJWIECEJ RADOŚCI, A JAK NAJMNIEJ NERWÓW;-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No w końcu internet mi działa jak należy:-)
Katgen powodzenia dzisiaj
Na pewno będzie dobrze, nie stresuj się tak
:-)
Ania PR, przykro mi, że tak to wszystko wygląda, choć najważniejsze że nie jest to jakaś groźna wada. Ale domyślam się, że dużo nerwów Cię to wszystko kosztuje, każda mama chciałaby by jej dzieciątko bylo zupełnie zdrowe...Będziecie kontrolować serduszko, i wszystko będzie ok
Ciasteczko, to widzę że możemy sobie przybić piątkę z tym słabym krążeniem... Dłonie też Ci tak marzną jak stopy? Bo moje to coś okropnego, aż fioletowe bywają bardzo często, nawet jak w domu jestem i jest ciepło
Nawet w upały potrafię mieć ręce i stopy jak lody..
Larvunia, ta opłata ok 190zł za przedszkole to na bank z wyżywieniem
Bo my za Ale płacimy 100zł opłata stała, + 5zł jednodniowe wyżywienie (tzn 3 posiłki). Za m-c wychodzi coś koło 230 zł, bo jeszcze jakieś tam składki na przybory biurowe dochodzą.
Antetczka, ja właśnie kawkę sączę, więc szybko do mnie dołączaj ze swoją;-) Fajnie że niedziela udana, ja też lubie takie wypady przerywające codzienną monotonię ;-)
Dziewczyny a wiecie może co z
Annes? Urodziła już?