reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam

Ania Pr- biedna Amelka, szkoda że jej sie ta ddziura nie zarosął sama,ale moze jest jeszcze jakaś szansa, bo ona jeszcze malutka jest. Ucałuj Amelke ode mnie i Miloszka

My wczoraj zrobiliśmy sobei wypad do znajomych:-)dobrze nam , a w szczególności mi zrobił, po tygodniowym pobycie cały czas w domu:sorry2:Fajnie było, znajoma przygotowała świetną lassanie, wiec obrzarliśmy się:confused:wróciliśmy o 22, mały w samochodzie usnął, w mieszkaniu jak go rozebrałam obudził się i chyab pół bloku na nogi postawił, bo taki zaczał sie wydzierać. Usnalam dobiero koło 24, jak mój awanturnik już sie uspokoił.
Dziś siedzimy w domu, pogoda taka sobie , więc nie wiem czy gdzieś chce mi się wyjść. Mały teraz usnał,a ja muszę soebie zrobić kawy bo jeszzce nie piłam.

hej kobietki

Wpadłam sie pozegnac!! jade do szpitala wiec 3 mac kciuki zeby sprawnie poszło:tak: Nati jedzie do babci a my z P. do boju. Jakos stracha mam nie wiem o co chodzi jakbym na egzamin jakis jechała. Pozdrawiam i zycze miłego dzionka

Hej hej;-)
KOCHANE KOBITKI ,WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA:-) ŻEBYŚMY BYŁY SZCZĘŚLIWE, SPEŁNIONE, KOCHANE I DOCENIANE PRZEZ NASZYCH PANÓW, ORAZ BY NASZE DZIECI DOSTARCZAŁY NAM JAK NAJWIECEJ RADOŚCI, A JAK NAJMNIEJ NERWÓW;-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

No w końcu internet mi działa jak należy:-)
Katgen powodzenia dzisiaj:tak: Na pewno będzie dobrze, nie stresuj się tak:tak::-)
Ania PR, przykro mi, że tak to wszystko wygląda, choć najważniejsze że nie jest to jakaś groźna wada. Ale domyślam się, że dużo nerwów Cię to wszystko kosztuje, każda mama chciałaby by jej dzieciątko bylo zupełnie zdrowe...Będziecie kontrolować serduszko, i wszystko będzie ok:tak:
Ciasteczko, to widzę że możemy sobie przybić piątkę z tym słabym krążeniem... Dłonie też Ci tak marzną jak stopy? Bo moje to coś okropnego, aż fioletowe bywają bardzo często, nawet jak w domu jestem i jest ciepło:happy2: Nawet w upały potrafię mieć ręce i stopy jak lody..
Larvunia, ta opłata ok 190zł za przedszkole to na bank z wyżywieniem:tak: Bo my za Ale płacimy 100zł opłata stała, + 5zł jednodniowe wyżywienie (tzn 3 posiłki). Za m-c wychodzi coś koło 230 zł, bo jeszcze jakieś tam składki na przybory biurowe dochodzą.
Antetczka, ja właśnie kawkę sączę, więc szybko do mnie dołączaj ze swoją;-) Fajnie że niedziela udana, ja też lubie takie wypady przerywające codzienną monotonię ;-)
Dziewczyny a wiecie może co z Annes? Urodziła już?

Trzymam kciuki, jej................już za niedługą będzie kolejne dzieciątko:-)
Mam nadzieje, że wszystko sprawnie pójdzie. Ja tez miaąłm mega stresa, aż mi sie na porodówce słabo zrobiło i o malo z łóżka nie spadłam.

OOO, Annes, właśnie się głowiłam co z Tobą:tak::-D Kciuki zaciśnięte:tak: Będzie dobrze, więc do boju!!;-):-) Czekamy z niecierpliwością na wieści:tak: Powodzenia!

reklama
Annes do BOOOOOJUUUU!! ;) będzie git zobaczysz! Czekam na wiadomość! ;)

Ja już gołąbki wsadzilam do piekarnika a teraz sączę kawusie już drugą.

Pr bedzie dobrze, Amelka silna Babeczka jest i da radę!
Beacia no jest lekki mrozek ale takie "swieże" fajne powietrze
Ciasteczko zmarzluch ja tez jestem i non stop w welnianych skarpetach prawie chodzę

Wogole dzieki za wsparcie!
Stresuje sie ale tak raczej pozytywnie. mam nadzieje ze nie zrobie nic głupiego z tych nerwów. ;) jak wróce to pewnie juz mi mąż nie pozwoli nic napisać, ale jutro rano mam nadzieje ze bede miala neta to zdam relację!

Wogole dzisiaj oddajemy samochod do naprawy i musimy od sasiada pozyczyc, i tez stres, bo wiecie jak to jest pozyczac samochód, jakos tak głupio....

Do góry