reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A ja się poddałam dziś z tym głupim internetem... jedna stronka z zegarkiem w ręku otwiera się prawie 5 min...:wściekła/y: Nosz kurcze co jest:confused:
Ehhh, co do rocznicy, to tak, zapomniał, nawet za to nie przeprosił... :-( Każdemu się w sumie zdarza...ale... nie będę tu już rozpisywać, tylko wspomnę, że ubiegły rok był dla nas wyjątkowo tragiczny od samego początku (zmarły nam dwie córeczki...), po sam koniec, gdzie nasz związek wisiał na strzępku, z winy G... dałam szansę, i uwierzcie, że gdybyście wiedziały jak to wszystko wyglądało , to same byście powiedziały że w taki dzień jak rocznica powinien się odrobinę wysilić... ale przeliczyłam się i jest mi przykro. Co prawda dziś przyjechał pięknym bukietem kwiatów, i dwoma mniejszymi, które wręczyły mi córcie, ale... no wyżaliłam się trochę;-)
Właśnie sparzyłam dwie kapusty, zaraz zrobię farsz i jutro porobię gołąbków, wyjdzie mi ok 60!!:szok::-D nigdy jeszczed tyle nie robiłam , ale będę miała do zamrożenia i później z obiadkami będzie luzik;-) Dobrej nocki kobitki;-)

reklama
dzien dobry:-)
to jest chyba jedyny moment zeby spokojnie napisac:-D
wczoraj nnic nie zalatwilam z tym czynszem,ale sie dopatrzylam ze ja placilam listopad grudzien z miesiacem opoznienia,wiec albo oni tego nie zaksiegowali albo to takie duze odsetki no ale to raczej az tyle jest nie mozliwei:szok::szok:
lili jprzykro mi :-(
a co do twojego to rzeczywiscie po tym wszystkim co przeszliscie powiennien sie postarac,no ale faceci nie widza tego tak jak my to widzimy:tak:
ojej tyle golabkow:szok::szok::szok:to bedzie wielka uczta:-D:-Dja dzis mam bigos:-Dod mamy:-D
wczoraj odebralam moje roletki od krawcowej,super wygladaja:-):-)potrzebowalam dwie takie na okno a w sklepie koszt 1szt to 45zl wiec to 9dych a tu ze wszystkim zaplacilam 40zl:tak::tak:no i do tego dala mi za darmo te kijeczki co sie firanke wisza 3szt za darmo:-D:-Da ja wlasnie potrzebowalam:-D:-D:-D

kurde noc jakas taka do dupy byla,dawid sie budzil plakal to juz ktoras noc z rzedu i tylko przytulenie pomaga,z jednej strony ok bo moge go wtedy tulic i cieszyc sie tym ,w dzien to sie nie da wyrywa sie,a z drugiej niechce go uczyc bo bedzie mi sie budzil,no i badz tu madry,
no ale widocznie potrzebuje
oo ale sie rozpisalam:-D:-D
annes i jak wykruszylas sie:-D:-Dczekamy czekamy

kurcze troche jestem zla bo u nas w biedronce otworzyli cukiernie i maja cene promocyjna na torty za kg26zl:szok::szok:a same torty przepiekne:szok::szok:ciekawe ile czasu bedzie trwala promocja i ile pozniej bedzie kosztowal
ciasteczko z 2kg tortu ile porcji wychodzi?
zmykam do synka:-)

dziendoberek moje panie ;-)

lili kochana faceci tacy sa...
golabki robilas, ze ci sie chcialo.. o mamusiu ;-)

marzenka, katgen czesc

Hello
Lili -nie wiem co powiedziec.Podziwiam Cie kobieto ze masz tyle siły.
A na gołąbki chetnie bym sie wprosiła.Uwielbiam ...ale niegy nie mroze bo ja nie lubie nic odrazanego po za pierogami i miesem takie juz moje zboczenie
Marzenka własnie jestem na etapie poszukiwania nowych firanek do kuchni a tu same takie jakies zwykłe wszedzie.Znam jeden sklep gdzie kolo sprowadza z turcji ale ceny ma kosmiczne np 50zł za metr wiec dziekuje.
Katgen -ciesze sie ze udały sie wakacje.Jak tam K. nie padł z głodu, mocno tesknił??

A ja mojego po zakupy wygoniałam.Mielismy jechac razem ale pierdziele on nie chce sie młoda opiekowac tylko ja ją mam wozic w koszyku a on sobie w aucie ksiązke sobie czyta.Niech sie troche pomeczy nie bede mu ustepowała na kazdym kroku przeciez bo ON PRACUJE a ja to niby siedze i nic nie robie.Ech durnowaci ci faceci

Dobra spadam nie ględze miłego dni laseczki.
AnnesTy juz z Zoska przy cycku mam nadzieje?????????

reklama
Od Annes nic nie wiem....obiecała sie odezwać jak cos sie bedzie "działo"
K. tesknił mocno (no i dobrze) no i wyjazd był NAM potrzebny.
Wakacje jak najbardziej udane;)

A ja sie wogole nie przywitałam z nową koleżanką LiLI WITAJ!

Do góry