reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej hej,
Annes no ja też trzymam kciuki żebyś już dziś urodziła:tak: Jak masz już 3 cm rozwarcia to teraz powinno już pójść jak po maśle:-D:tak:
Przyszlirodzice życzę udanego wyjazdu i samych dobrych wieści od lekarza, choć zupełnie nie jestem w temacie:zawstydzona/y: A z ZOO mała pewnie będzie zachwycona:tak:
Asienka jak tam nastroje przed Chrzcinami? Coś już wiadomo z chrzestną?:blink:
A ja dziś w podłym humorze jestem....ale nawet już pisać mi się nie chce...:-( I na dodatek nie wiem o co chodzi, ale net ni zamula na maxa, jedna strona otwiera mi się ok 2-3 min:wściekła/y:, niemożliwe raczej że transfer przekroczyliśmy więc nie wiem o co chodzi:wściekła/y:

czesc dziewczyn
moze juz Annes jest po:tak: tak sie biedna doczekac nie mogla
marzenka no wlasnie jak masz pokwitowania ze placilas to moga cie cmokna w spoldzielniach zawsze byl burdel w naszej jest nielepiej:no:
ania pr to zycze wam dobrych wiesci zeby wszystko bylo ok:-):-) milego zwiedzania zoo
lili ja tez dzisiaj nie mam weny na nic a jeszcze o 12 na przedstawienei do przedszkola i musze porzadki zrobic
a zatoki mnie dzisiaj nawalaja:baffled:

lili- mala ma wrodzona wade serca (ASD2) a jak tam rocznica?

no kurde zagladam co 5 minut i cisza ciekawe jak tam Annes

Ostatnia edycja:
Ania PR, ja obstawiam że Annes już urodziła:tak::-);-) Oj, bedna ta Twoja Malutka, ale dobrze że wada szybko wykryta, bo z tego co kiedyś o tym słyszałam, to często trudno zdiagnozować u takiego malutkiego dziecka tą wadę, no nie:confused: Chyba że coś pokręciłam... Mam znajomych, których synek ma 2 latka, a jest już po 3 operacjach serduszka... Ale rozwija się super i jest świetnym i baaardzo pogodnym chłopakiem:tak::-)
A o rocznicę nie pytaj, lipa.... i przykro mi jest z tego powodu baaardzo:-:)wściekła/y:

lili maz zapomnial :baffled:czy co? Kurde no a czlowiek licze ze bedzie fajnie a tu lipa, moze za rok sie uda:-)

larvunia a ty co odstresowalas sie wczoraj:-D:-D czasem trzeba:tak:

lili nie stresuj sie kochana rocznica. Moj nie lepszy. Czasmai chcialoby sie by ten dzien byl wyjatkowy a tu lipa. Moj tez nie umie i nie robi nic szczegolnego. Traktuje te dni jak normalne dni w roku..... Pod choine prezent dostalam od mojego emza ostatnio 3 lata temu. Na rocznice nasza ktora byla we wrzesniu tez nic nie robilismy, bo kasy brak a mezus nawet o kwiatku za 5 zl nie pomyslal... W grudniu niby do kina mnie zwiol i powiedzial ze to prezent spozniony... I to taki prezent ze gdybym ja nie poszla dfo tego kina to sam by poszedl bo napalil sie na avatar jak diabli... wiec loozik kochana nie jestes sama... wiem ze ci przykro... mi tez jest zawsze zle ....

ciasteczko no zaszalalam sobie :-) a co raz na 3 lata mozna co nie ;-D

reklama
Do góry