hej:-)
ja dzis staram sie duzo lezec ale przy laptop:-)
musze sie nim nacieszyc bo juz od pon nie bede miec bo moj bierze na poligon wiec pozotaje mi stacjonarny,a przy nim dlugo nie usiedze bo tylek boli:-)
MAGDA my zdecydowalismy sie na kolor zielony ale niebieski tez niczego sobie,jednak wolalabym by byl uniwersalny z tego wzgledu ze moze kiedys nam sie dziewczynka trafi:-)
w sklepie bardzo fajnie sie nim jezdzilo jak dla mnie rewelacja ale jak bedzie na drogach to nie mam pojecia,oby dobrze:-)
tylko jeszcze zanim go kupimy trzeba bedzie powiedziec tej pani zeby nam pokazala spacerowke jak wyglada na wlasne oczy chce zobaczyc czy sie rozklada na plasko bo tak mysle se ze na wakacje moglabym malego wozic w spacerowce, wole na wlasne oczy bo juz nie raz sie przejechalam na tym nie ma co wierzyc ludziom tymbardziej jak sie ich nie zna,a wczoraj tak ciulowo trafilismy ze byl jakis gosciu a wolalabym by byla ta pani co kiedys bo ten facet to jakis zielony w tych wozkach byl no i niewiem czy folia przeciwdeszczowa jest w komplecie,zapomnialam calkiem o tym.
Madzia tu to ranny ptaszek jestes:-)lubisz wszystko od rana zrobic to bardzo dobry sposob,ja zapewne tez tak bede robic jak juz nam sie rodzina powiekszy:-)bo zanim zaszlam w ciaze tez tak bylo:-)a teraz jeszcze bardziej bedzie mi sie chcialo bo mam nadzieje ze to bedzie dobry sposob na zrzucenie tych pare kg:-)
tak se mysle co by tu robic jak mojego nie bedzie przez 2 tyg,musze cos wykombinowac,najgorsza bedzie niedziela,,,,
Larvunia a o jakich kolorach wogule myslalas?jakie duze masz mieszkanko??
Beti a jesli mozna zapytac to jak to sie stalo ze pracujesz z mezem w jw?pytam bo tak sie zastanawiam ze zadko sie tak zdarza:-):-):-):-)pewnie fajniutko jest spotkac meza w czasie pracy na korytarzu i przy okazji jakis buziaczek:-):-):-)no i macie wspolne tematy:-)bo ja to czasem zielona jestem wtym wszystkim:-)