reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka wozki sliczne, mialaby delemat jak ty co wybrac teraz jak nie ma tego fotelika :confused: nie pomoge :sorry2:
do kolorku musicie sie poprostu przyzwyczaic, ja tez blizej lata planuje zrobic jakis lekki remont albo chociaz odswierzyc pokoje i zastanawiam sie nad kolorami :tak:

lece spac bo wstaje o 4.00 :dry:

reklama
no tez tak mysle,
ja tez juz ide nynki tylko jeszcze brzusio dobrze wysmaruje,jakos mi dzis caly dzien ciagnie,chyba wiecej smarowac i smarowa;-)
beti aco ty taka zajeta?
oki dobranoc kochaniutkie

słońca ja napisze jutro, bo dziś musze fotonki zrobić bo jutro film oddajemy
chciałam dobranoc napisac:-)
buziaczki:-)

Dzien doberek mamusie :-):-)
ja juz po kawce,obiadek zrobiony dzis szybki bo piersi z kuraka w sosie smiatanowym i ryz do tego :-):-)
marzenka fajny wozeczek,mnie podoba sie kolorek ten taki siwy ciemniejszy :-)fajny jest...z wygladau a ciekawe jaki bedzie w praktyce...

my jutro jedziemy do wroclawia wyjazd o 5:30 wiec 4:30 musze wstac nie wiem jak ja dam rade :no: a dzieciaki jada z nami wiec musze ich jakos pobudzic oj bedzie ciezko :tak::tak:...mloda nie chce nieraz wstac o 8 do przedszkola....
a dzis przyjezdza moja starsza siostra z niemiec na kilka dni wiec popoludniu mnie nie bedzie bo ide do mamci :-):-)i tam sie spotkamy...

no to chyba na tyle zycze udanego dzionka moze potem wpadne jeszcze :-)

Befatka odzywaj sie czesciej a nie wpadasz tylko jak wiatr :-):-)

a co tu tak pusto??
marzenka a ty gdzie spisz jeszcze??:szok:

my zaraz zjemy obiadzio,i wynurzamy sie na spacerek ladne slonko swieci :-):-)

pozniej pewnie nie wpadne bo do mamy idziemy..
wiec milego popoludnia papa

hej:-)
ja dzis staram sie duzo lezec ale przy laptop:-)
musze sie nim nacieszyc bo juz od pon nie bede miec bo moj bierze na poligon wiec pozotaje mi stacjonarny,a przy nim dlugo nie usiedze bo tylek boli:-)
MAGDA my zdecydowalismy sie na kolor zielony ale niebieski tez niczego sobie,jednak wolalabym by byl uniwersalny z tego wzgledu ze moze kiedys nam sie dziewczynka trafi:-)
w sklepie bardzo fajnie sie nim jezdzilo jak dla mnie rewelacja ale jak bedzie na drogach to nie mam pojecia,oby dobrze:-)
tylko jeszcze zanim go kupimy trzeba bedzie powiedziec tej pani zeby nam pokazala spacerowke jak wyglada na wlasne oczy chce zobaczyc czy sie rozklada na plasko bo tak mysle se ze na wakacje moglabym malego wozic w spacerowce, wole na wlasne oczy bo juz nie raz sie przejechalam na tym nie ma co wierzyc ludziom tymbardziej jak sie ich nie zna,a wczoraj tak ciulowo trafilismy ze byl jakis gosciu a wolalabym by byla ta pani co kiedys bo ten facet to jakis zielony w tych wozkach byl no i niewiem czy folia przeciwdeszczowa jest w komplecie,zapomnialam calkiem o tym.
Madzia tu to ranny ptaszek jestes:-)lubisz wszystko od rana zrobic to bardzo dobry sposob,ja zapewne tez tak bede robic jak juz nam sie rodzina powiekszy:-)bo zanim zaszlam w ciaze tez tak bylo:-)a teraz jeszcze bardziej bedzie mi sie chcialo bo mam nadzieje ze to bedzie dobry sposob na zrzucenie tych pare kg:-)
tak se mysle co by tu robic jak mojego nie bedzie przez 2 tyg,musze cos wykombinowac,najgorsza bedzie niedziela,,,,
Larvunia a o jakich kolorach wogule myslalas?jakie duze masz mieszkanko??
Beti a jesli mozna zapytac to jak to sie stalo ze pracujesz z mezem w jw?pytam bo tak sie zastanawiam ze zadko sie tak zdarza:-):-):-):-)pewnie fajniutko jest spotkac meza w czasie pracy na korytarzu i przy okazji jakis buziaczek:-):-):-)no i macie wspolne tematy:-)bo ja to czasem zielona jestem wtym wszystkim:-)

witam mlody spi :-Dwiec ja szybciorem do was ;-)
zasol mi w samochodzie jak wracalam do domku :-p

no wiec:
beti chyba mnie cos ominelo co :confused: jakie zdjecia, jakie filmy :confused: o co kaman??!! :sorry2: ....cos u nas malo bywasz kochana :-(
marzenka o jakim sklepie piszesz (z tymi wozkami)? a kolor scian? wlasnie nie wiem jeszcze, ale znudzily nam sie juz takie standardowe -biale :sorry2:. Cos moze w pastelach, albo cos zywszego, jeszcze nie wiem. No i mamy 80m mieszkanko, takie "male 4 katy" ;-):-D:-D:-D. Jedyne co mi w tym mieszkaniu przeszkadza to te 3 pietro (ciezko wchodzic z dzieckiem na rekach, zakupami i psem), sasiedzi (wszystko im przeszkadza) no i mam nie wiem po co wielki przedpokoj. Wolalabym miec np wiekszy goscinny pokoj (mam 3 pokoje).
magda jak po spacerku?

Laski dobranoc
zajrze jutro jak wrocimy z wrocka wyjezdzamy o 5;30 trzymajcie kciuki zeby dzieciaki zniosly dobrze podroz ,mamy w sumie prawie 8 godz jazdy bo i spowrotem wrr...:-)

spacerek oki,udany
ja tez mam 3 pokoje i duuzy przedpokoj w sumie jest za duzy...wolalabym wieksza kuchnie :-) mamy 68 mkw i te 4 pietro do dupy rozumiem larvunia zakupy i dziecko makabra....:tak::tak:

no nic zmykam mleko robic mlodemu buziaki papa

magda to wy idzcie juz spac jak wstajecie tak rano, ja dzis wstalam o 4.00 :dry: i chyba poloze sie zaraz bo maly spi, pies tez... mezulka nie ma wiec nudno i coraz bardziej mi sennie.
magda jesli to nie tajemnica - po co az tak daleko jedziecie?

reklama
larvunia jesli chodzi o sklep to SMYK,u nas tylko jeden jest z wozkami wiec nie ma duzego wyboru chociazby zeby ceny porownac co do wozkow,masz 80m2 i ty to kochaniutka nazywasz male 4katy??no wiesz co!!!dla mnie to bylby luksus a z drugiej strony za duze takie landary sorry za wyrazenie ale moja siostra ma 74m i dla mnie to jest wielgachne:-)kurcze az wstyd napisac ile my mamy:-)bo tylko 47m w porownaniu do waszych gniazdek:-)ale jak dla nas to w zupelnosci wystarczy mamy 3pokoje korytarz lazienka i niewielka kuchnia ktora pewnie za jakis czas po remoncie bedzie wieksza jak sie dobrze pomysli:-)a najlepsze jest to ze poprzedni wlasciciele zostawili naroznik plus stol ale ja z tym moim brzucholcem nie moge tam swobodnie przejsc niewspomniajac juz o tym ze nie ma tam miejsca na 2osoby,jedyny sposob na teraz to wyrzucic naroznik i kupic taborety,wtedy bedzie wiecej miejsca nawet na 2,3 osoby swobodnie sie poruszajace:-)
ja toteraz nawet jak mam isc po tych schodach to meczarnia wchodze do domu zdyszana,a co dopiero z dzidzia wozkiem zakupami:-)no jakos bede musiala sobie poradzic,najwazniejsze dla mnie jest to ze w koncu bedziemy miec wlasne gniazdko i nikt nam dupy nie bedzie zawracal.

Do góry