reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Liliann- ja też zawsze mam problem z kupnem prezentu dla M, u mnie to tyle łatwiej że lubi gry komp. więc mogę kupić, ewentualnie książkę,bo science fiction jest fanatykiem.
Możesz kupić też jakieś perfumy, czy dobry kosmetyk, tego nigdy nie za wiele.
My przeważnie na rocznicę to wyhcodzimy gdzieś na kolację, potem kino- w tamtym roku była tylko kolacja bo nie miał kto z małym zostać:sorry2:

reklama
Cześć,
w końcu jakis przyzwoity widok za oknem tylko coś mi się zdaję, że jest całkiem nie mały mróz.
Nasza chrzestna dalej w szpitalu i dalej nic jej nie wybadali. We wtorek miała rezonans a dzisiaj ma tomografie. Jak będzie ok to wyjdzie na przepustkę, lipa jak nic:-(

my tylko raz wyszlismy do kawiarni przez tyle lat :-( no ale tak to jest jak sie ma taki tryb zycia
kosmetyki i perfumy tez fajna sprawa :tak:na pewno mezul sie ucieszy:-)
ja mojemu na prezent gwiazdkowy kupilam breloczek-mis w kombinezonie F1:-D:-D

a ja mojemu nic nie kupilam pod choinke;p;p;p bo sam kupils obie 2czesniej ajkeis kosmetyki i mowil ze to pod choinke ja z reszta tez dostalam wczesniej;p

ej co ta za jakas bezsensowna funkcja "dzieki za post";p

Dziękuję za porady!!!;-)
Ciasteczko, noo, to Wy już piękny staż macie:tak:;-) A no widzisz, zapomina czasami, no ale to mogę wybaczyć, bo zabiegany , zapracowany itp., ale najbardziej mnie wkurzyło dwa lata temu, że jak zapomniał, to nawet żadnej "skruchy" nie wyraził, bo przecież nic się nie stało i nie ma tematu ... No nie wiem, może to taka przypadłość kobiet, że za bardzo się przejmują takimi "detalami", ale bardzo mi przykro było:-( A może to tylko ja jakaś taka przewrażliwiona jestem na tym punkcie:confused: A Twój zawsze pamięta o rocznicy?
Przyszlirodzice, może i dobrze radzisz....:-D
Aneteczka, no my właśnie mamy o tyle ciężko, że wszędzie musimy zabierać ze sobą dzieci... bo najbliższa rodzina ponad 100 km stąd, a znajomych z którymi można by było zostawić małe też raczej nie ma:baffled: Więc z romantycznego wypadu gdzieś tylko we dwoje nici:sorry2:
Asienka wspólczuje tej sytuacji z chrzestną... a macie kogoś, kto mógłby ją ewentualnie zastąpić?:baffled:

o rany powazna sprawa taki wylew, pewnie czlowiek nawet by sie takiej diagnozy nie spodziewal:(((
miejmy nadzieje ze okaze sie ze wszystko ok:)

reklama
lili w tych sprawach to nie moge zlego slowa powiedziec o moim, pamieta zawsze i to zazwyczaj on mi sklada pierwszy zyczenia w rocznice urodziny imieniny :tak::-):-)
on mi i bez okazji nieraz kupi cos i nie zawsze jest to tanie:rofl2:, a powiem ci ze np. kwiaty sprawilyby mi tez duza przyjemnosc no ale jest good

Do góry