reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ostatnia!!!!:-p
Czesc laski
a wcale ze nie:-p:rofl2::cool:\
witam panienki;-)
ja po weekendzie w pracy i wczoraj tez zreszta.
do czwartku mam wolne.dopadlo mnie chorobsko jakies i juz antybiotyk dostalam, bo gardlo mam zawalone.babka sie mnie pyta dlaczego tak pozno przyszlam a ja jej mowie ze to od wczoraj wieczora mi sie tak zrobilo.to sie troche zdziwila ze cos to za szybko.spac nie moglam bo mnie tak gardlo bolalo:crazy:no ale oki.juz sobie pomarudzilam a teraz normalnie
znalazlam kolejna nianie bo moja "nowa - stara" niania sobie prace znalazla:rofl2:no ale teraz corka opiekunki ze zlbka Rafalka bedzie sie nim zajmowac wiec chyba juz na stalo mam nadzieje
wczoraj do sklepu przyszla Niuska a ja glupia jej nie poznalam:zawstydzona/y:no ale sie przypomniala na szczescie:tak:
a moja synowa niedlugo konczy 2 latka...;-):rofl2::-D
ide sprzatac bo mnie tu pare dni w sumie nie bylo i wstyd wogole drzwi otwierac:zawstydzona/y:
Ania spacerek dzisiaj robimy?wczoraj troche pozno odpisalam ale nie moge miec w pracy telefonu w sklepie ze soba.tylko jak na przerwe ide

reklama
no myslalam ze dzis sloneczko wyjdzie a tu dupa..:eek:
blondi to chyba po tym piwkowaniu z twoim cio w weekend?:-D:-Dzdrowka kochana;-)
ej kochana ty niedlugo zostaniesz ekspertem co do nian:-D:-D
a gdzie kasia sie podziewa?chyba neta nie ma....
ma ktoras fotelik na rower?bo my sie zastanawiamy czy kupic,dla nas chyba byloby to najlepsze wyjscie bo chcemy duzo jezdzic rowerem jak pogoda dopisze i wogule juz sie nie moge doczekac takich rodzinnych piknikow:tak::tak:

Do góry