reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
helol witam sie;]
W piatek wieczorem porzucilam moja kapuscianke bo i tak mi nic nie dala oprocz wzdetego brzucha gazow i ciaglego kiblowania;p

Ostatnia edycja:
helo dziewczyny
ania powiadaz ze rzucialas diete i wsumie dobrze bo sie bardziej przy niej umeczylas niz przy tamtej

a ja dzisiaj oddaje mojego kompa do naprawy i mam nadzieje ze go dzisiaj odzyskam :tak:

a ja sie wlasnie dowiedzialam ze moja chrzesnica w szpitalu jest:-:)-:)-(
w czwartek wyladowali w szpitalu bo napuchly jej nogi miala siniaki a w czwartek chodzic juz nie mogla:szok::szok::szok:co jest grane!!!!!!!
ania ale co dalej?

kiedys ktos gdfzies pisal o takim czyms ze dziecie nie moglo chodzic.. ale na szczescie wszystko sie dobrze skoczylo marzenka spokojnie.
A co dalej dalej cwiczonka iMŻ:p a z diety zrezygnowalam tez dlatego, bo nie dosc ze mi sie @ spozniala jak przyszla to taka jak by jej nie bylo wiec organizm oslabiony....

marzenka na pewno wszystko bedzie dobrze :tak::-)
ania to sie zawziela i fajnie wiosna lato kobito to cie teraz na ulicy nie poznamy:-D:-D
a mi 1kg przybylo ale odziwo ubrania sa dobre lub luzniejsze wiec oco chodzi wsumie...?

moj komp wlasnie pojechal do naprawy jutro bede go miec:-):-)

ha a z domu:-p
siedze na kompie dziewczyny odziedziczyly po tacie laptopa bo moj sobie kupil nowszego bo do pracy mu potrzebny ale ten mam juz 6 lat ale no neta straczy i zeby cos druknac itp.
a moj lampek sie naprawia dobrze ze naprawa nie az taka droga to sie oplaca robic

to jeszcze za wczesniej bo dopiero gdzies za 2 tyg bedzie @ ale dieta MŻ i tak mi sie przyda

reklama
marzenka no pogoda super ale tak jakos chlodno
ja tez pozniej po male zakupy bo cytyrny zabraklo do herbaty :-(

Do góry