reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
helol witam sie;]
W piatek wieczorem porzucilam moja kapuscianke bo i tak mi nic nie dala oprocz wzdetego brzucha gazow i ciaglego kiblowania;p

Ostatnia edycja:
helo dziewczyny
ania powiadaz ze rzucialas diete i wsumie dobrze bo sie bardziej przy niej umeczylas niz przy tamtej

a ja dzisiaj oddaje mojego kompa do naprawy i mam nadzieje ze go dzisiaj odzyskam :tak:

a ja sie wlasnie dowiedzialam ze moja chrzesnica w szpitalu jest:-:)-:)-(
w czwartek wyladowali w szpitalu bo napuchly jej nogi miala siniaki a w czwartek chodzic juz nie mogla:szok::szok::szok:co jest grane!!!!!!!
ania ale co dalej?

kiedys ktos gdfzies pisal o takim czyms ze dziecie nie moglo chodzic.. ale na szczescie wszystko sie dobrze skoczylo marzenka spokojnie.
A co dalej dalej cwiczonka iMŻ:p a z diety zrezygnowalam tez dlatego, bo nie dosc ze mi sie @ spozniala jak przyszla to taka jak by jej nie bylo wiec organizm oslabiony....

marzenka na pewno wszystko bedzie dobrze :tak::-)
ania to sie zawziela i fajnie wiosna lato kobito to cie teraz na ulicy nie poznamy:-D:-D
a mi 1kg przybylo ale odziwo ubrania sa dobre lub luzniejsze wiec oco chodzi wsumie...?

moj komp wlasnie pojechal do naprawy jutro bede go miec:-):-)

ha a z domu:-p
siedze na kompie dziewczyny odziedziczyly po tacie laptopa bo moj sobie kupil nowszego bo do pracy mu potrzebny ale ten mam juz 6 lat ale no neta straczy i zeby cos druknac itp.
a moj lampek sie naprawia dobrze ze naprawa nie az taka droga to sie oplaca robic

to jeszcze za wczesniej bo dopiero gdzies za 2 tyg bedzie @ ale dieta MŻ i tak mi sie przyda

reklama
marzenka no pogoda super ale tak jakos chlodno
ja tez pozniej po male zakupy bo cytyrny zabraklo do herbaty :-(

Do góry