reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Czesc kobitki
A u nas od rana snieg z deszczem teraz sie troche przejaniło wiec moze skoczymy na kilka minut na dwór chyba ze młoda zaraz zasnie

Annes widze ze Ty jeszcze 2in1??Cos sie dzieje oznaki jakies??

Miłego dnia

Befatka- własnie nic oprocz jakis nieregularnych skorczow raz na kiedys:-( a ja juz ledwo sie kulam :-) Ale jutro tez mam gina zobaczymy

no to ja druga:-)
jestem mega wyspana dawid jak zasnal o 19 to tak sie obudzil o 4 na picie i spal do 7:-D:-D:-D:-D:-D:-Dchyba te mleko od 1 roku zycia pomoglo,bo juz mu podaje:tak::tak:albo ten wczorajszy spacer 4 godzinny:sorry::eek:

dzis chyba tez bedzie ladnie

hehe jesli chodzi o skurcze to ja chyba swoje wywolalam smiechem:-D:-Dtakiej glupawki dostalam o 20 godz a o 1 w nocy wody mi odeszly:-):-)

ooooooooooo beacia wyprzedzilas mnie:-D
witaj
jak twoj maluszek?chrypka minela?
kochana to dopiero rano pewnie w poludnie bedzie ladniej:tak:albo i nie:eek:

A ja wczoraj mialam mega lenia jak wrocilam z roboty i zjadlam obiad i potem poscielilam lozko i tak sobie lezalam z mloda i ogladalysmy bajki a dzis u nas deszcz pada mam nadzieje ze popoludniu juz nie bedzie bo musze isc zmloda na spacerek odrobic za wczoraj;p
A moja mloda ma jakas wysypke na raczce wyglada jakby jakas pokrzywka i do tego jeszcze jakies chrosty jak by ja cos pogryzlo i dzis w nocy sie budzila co chwile i marudzila mam tylko nadzieje ze nie bedzie znow chora:angry:

O i mamy nowa ulubiona zabawke- siostra M jej wymyslila pacynka ze skarpety;p naszylysmy jej guziki (oczy i nos) wlosy z welny i buzia z tasmy ;p i robimy sobie przedstawienia a jaka mloda zainteresowana i dyskutuje ze skarpeta;p

reklama
aniu pr aby z Amelką wszystko ok było.

A rozmowqa ze skarpetą pacynkową chyba i tak wygląda lepiej niż rozmowa mojej Oliwki z czapką;-)
oj z poprawa pogody to bym sie nie łudziła same siwe chmury nad moja wioska wisza :crazy:
chrypka mineła teraz je sniadanko :-)

a ja pewnie przez swoja głupote wyladowałam w szpitalu na wigilie bo dzien przed chatke sobie na błysk zazyczyłam zeby na swieta było sssuuuuper meeeggga czysto:angry: no i na wieczór przed wigilia wymyłam na kolanach wszystkie podłogi az M na mnie nakrzyczał:wściekła/y: no i o 5 rano w wigilie skurcze dostałam.ale mam prezent pod choinke :tak:albo i moj skarb miał sie urodzic terminowo i tak było :)

U mnie te ceremonie ze sprzataniem nie działały.

Ostatnia edycja:
Do góry