reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no...Kamil juz czekał na nas. bylismy jeszcze po te czopki uspokajające.
Ale mysle ze dzisiaj bedzie ok, Izka po szczepieniach ma tak na drugi dzień jakies objawy

reklama
właśnie rozmawialismy o tym wczoraj z K w poczekalni:-) babki z boku były tym zywo zainteresowane :-D widac było jak zerkaja hehe
no oby jej nic nie było....
masz drozdze?;-)

no ładnie :-) to ci dietka hehe, ale dzis wybaczone, najwyzej pobiegasz naokoło jeziora
a0102.gif
:-) chuda chce robic pączki, ale nikomu sie do sklepu nie chce isc:-)
a może faworki zrobimy
x016.gif

a ty poczekaj lepiej na mnie do maja, to pozniej bedziemy razem dupska uszczuplac, wiesz w grupie razniej , co sie bedziesz teraz sama meczyc
icon_lol.gif

aj takie male byly heheh

Izka marudzi cholera no...taka płaczliwa jest. a ja jakas przemeczona.

a Ty Beti? lepiej?

siur już lepiej, czasem pokłuje ale już nie tak jak rano, musze wytrzymac do 1 maja, co by do tego Krakowa jechać;-) załapie się może na jakiś pochód hehe, bo słyszałam, że maja zrobic pokaz;-)
po dzisiejszym dniu macie prawo byc zmęczone
a pączusie małe powiadasz? ciekawe
a0102.gif
hehe

no kurde własnie co mam napisac to mnei molestuja na gg.
a to mama a to brat itd.

Ciesze sie ze juz lepiej.

Kurde ciekawe jak Larvunia z ta praca. juz napisalam sms ale nie odpisuje ;/

A ja pierwszy raz tu jestem :)

witam nowa mamusie,
co do tego ze nie jestes mloda mama to sie usmialam, takich co maja duze dzieci takie nawet nastolatki to znajdzie sie z 2-3 lacznie ze mna:tak::-D

kobity na szczepieniach bylyscie, wpsoczuje bo dzieci sa rozbite po tym ja to nawet nie kapie dzieciakow przez jeden dzien nic im nie bedzie
no mloda tez czeka ale to pojde w nastepnym albo za 2 tyg bo ze w wieku 6 lat czyli mamy jeszcze do urodzin dobre pol roku

reklama
pozdrów rodziców, powiedz, ze wiosna się zbliza , a wtedy Keszyca najładniejsza, niech przyjezdzają;-)

no wlasnie czytalam, ze w Poznaniu..moze nie moze odpisac jak jedzie, mam nadzieje, ze załatwiła pomyslnie

Do góry